Soferul unui autoturism Audi a fost filmat de un pasager al masinii in timp ce conducea pe Autostrada Transilvania cu peste 300 de kilometri la ora, transmite Mediafax. Incidentul a avut loc pe Autostrada Transilvania, pe sensul de mers Gilau - Campia Turzii.

Record de viteza?Foto: Captura YouTube

Potrivit unor imagini postate pe internet miercuri, soferul unui autoturism Audi B5 RS4 s-a luat la intrecere cu alt sofer, care conducea un autoturism BMW M5 E60.

Soferul masinii Audi a fost filmat de o persoana aflata in masina in timp ce conducea cu viteza excesiva, acul vitezometrului indicand peste 300 de km/h.

Seful Directiei Rutiere din Politia Romana, Lucian Dinita, a declarat ca politistii fac verificari in acest caz, pe de o parte pentru a verifica autenticitatea filmului postat pe internet si pe de alta parte pentru a-i identifica pe cei doi soferi. Unul dintre conducatorii auto ar fi din Campia Turzii.

Dinita a precizat ca unul dintre soferi a fost deja identificat, urmand ca autoritatile sa ia legatura cu el.

Seful Politiei Rutiere a pus sub semnul intrebarii autenticitatea inregistrarii.

Potrivit legislatiei, soferii nu vor putea fi sanctionati, atata vreme cat viteza cu care rulau nu a fost masurata cu un aparat radar omologat.