Un var al lui Lucian Bute a fost batut duminica dimineata de mai multe persoane, in fata discotecii din localitatea galateana Pechea, el ajungand la spital in stare foarte grava, transmite Mediafax.

Medicul coordonator al SMURD Galati, dr. Angel Trifan, a declarat ca tanarul, Gelu Bute, in varsta de 23 de ani, a fost dus la Spitalul Judetean Galati in jurul orei 4.40.

"Tanarul, care fusese agresat, avea o plaga pareto-occipitala, era sub influenta alcoolului si era foarte agitat", a afirmat medicul coordonator al SMURD Galati, precizand ca tanarul a fost internat in Sectia de Neurochirurgie.

La randul sau, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Galati, Nicolae Bacalbasa, a declarat ca tanarul a fost lovit cu pumnii si cu picioarele de zece persoane, iar in prezent este in stare grava si urmeaza fie operat.

"Pacientul este in stare comatoasa. Din cate am inteles, agresiunea s-a intamplat spre dimineata. Patru tineri, printre care si varul lui Lucian Bute, se intorceau de la discoteca. Au fost atacati de un grup de alti zece. Trei dintre dintre cei patru tineri au fugit si l-au lasat singur pe varul boxerului in fata acestui grup", a declarat dr. Nicolae Bacalbasa.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Galati, Cristina Tatulici, a confirmat faptul ca tanarul aflat in stare grava a fost victima unei agresiuni, spunand ca Politia a declansat o ancheta in acest caz. In plus, se asteapta examinarea medico-legala pentru incadrarea juridica a faptei.

Incidentul in urma caruia a fost ranit Gelu But a avut loc in fata unei discoteci din localitatea galateana Pechea.