O fata de 17 ani a fost impinsa, joi seara, de catre un baiat de 18 ani din trenul personal care face legatura intre localitatile timisene Lugoj si Margina, in cadere ea tragandu-l si pe agresor, care ii luase telefonul mobil, relateaza Mediafax. Baiatul a fost retinut si acuzat de tentativa de omor.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Timis, Emil Andrei, a declarat, vineri, ca un baiat de 18 ani a intrat in compartimentul de tren in care se afla fata de 17 ani, a agresat-o si i-a smuls telefonul mobil, iar apoi a impins-o din tren, intre localitatile Balint si Nevrincea.

"Incidentul a avut loc in trenul personal 2188 Lugoj - Margina. Un baiat de 18 ani din satul Jupani, judetul Timis, a intrat intr-un compartiment in care se afla o fata de 17 ani, din aceeasi localitate, a scos-o pe culoar si i-a luat prin violenta telefonul mobil, iar apoi a impins-o din tren intre localitatile Balint si Nevrincea. In cadere, fata l-a tras si pe el din tren", a afirmat Emil Andrei.

Potrivit acestuia, dupa ce au cazut din tren, baiatul a continuat sa o agreseze pe fata, iar apoi a plecat, el fiind prins de politisti dupa cateva ore.

Fata a fost transportata la Spitalul din Lugoj cu rani usoare.

Emil Andrei a afirmat ca tanarul a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, fiind acuzat de tentativa de omor si talharie si va fi prezentat magistratilor in cursul zilei de vineri cu propunere de arestare preventiva.