Un copil de 13 ani, din comuna argeseana Davidesti, a fost dus cu ambulanta la Spitalul Municipal din Campulung Muscel in coma alcoolica profunda, dupa ce a baut vin impreuna cu varul sau, iar la un moment dat i s-a facut rau, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Arges, copilul este sub supraveghere medicala si este in stare stabila, iar politistii au inceput o ancheta in acest caz.

"Politistii din Campulung Muscel au fost sesizati de catre conducerea spitalului din oras ca la sectia pediatrie a fost adus cu ambulanta, in stare de ebrietate, F.I.P.,de 13 ani, din comuna Davidesti. La fata locului s-a deplasat un echipaj din cadrul dispozitivului de ordine publica, ocazie cu care s-a stabilit ca minorul a consumat vin, in timp ce se afla in comuna Mihaesti, sat Vacarea, la varul sau de 17 ani, fiind diagnosticat cu coma alcoolica profunda si a ramas internat sub supraveghere medicala. Mama minorului a fost sanctionata contraventional cu avertisment scris", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Arges.

Starea tanarului este stabila, in ameliorare, urmand a fi externat.