VIDEO Roberta Anastase si Sever Voinescu nu vor fi urmariti penal pentru votul de la Legea pensiilor

de A.N.     HotNews.ro
Luni, 18 iulie 2011, 17:54 Actualitate | Esenţial


Roberta Anastase si Sever Voinescu
Foto: Agerpres
Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, si deputatul Sever Voinescu, secretar al Camerei, nu vor fi urmariti penal pentru votul de la Legea sistemului unitar de pensii, din septembrie 2010, au decis procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Cei doi fusesera reclamati de Grupul Parlamentar al Aliantei Politice PSD+PC din Camera Deputatilor, de Fundatia pentru Apararea Cetatenilor pentru abuzurile statului si de catre patru persoane fizice, care-i acuzau de falsificarea votului.

In motivarea deciziei lor, procurorii sustin ca "nu exista inscrisul falsificat,  uzul de fals, falsul  in declaratii, asa incat nu exista nici faptele sesizate ca ar fi fost savarsite, respectiv nefunctionarea sistemului electronic de vot, falsificarea stenogramei sedintei sau complicitatea la aceste fapte.

Iata comunicatul Ministerului Public:

"Procurori ai Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au dispus, la data de 12 iulie 2011, neînceperea urmăririi penale față de:

•Anastase Roberta Alma, deputat, președinte al Camerei Deputaților din cadrul Parlamentului României,

•Voinescu-Cotoi Sever, deputat, secretar al Camerei Deputaților din cadrul Parlamentului României, sub aspectul infracțiunilor de abuz în serviciu în formă calificată, fals intelectual, uz de fals și fals în declarații, respectiv complicitate la aceste infracţiuni.

La data de 28.09.2010 s-a înregistrat la Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie plângerea formulată de Grupul Parlamentar al Alianței Politice PSD+PC din Camera Deputaților în legătură cu desfășurarea, la data de 15 septembrie 2010, în Camera Deputaților, a votului la Legea sistemului unitar de pensii. De asemenea, au fost formulate plângeri, cu acelaşi conţinut de către Fundația pentru Apărarea Cetățenilor pentru abuzurile statului şi de către patru persoane fizice (conexate conform dispoziţiilor art.33-34 din Codul de procedură penală.)

Prin plângerile formulate s-a susţinut că, în virtutea funcției de președinte al Camerei Deputaților, Anastase Roberta Alma, sub pretextul defectării sistemului de vot electronic, a validat realizarea votului la Legea sistemului unitar de pensii, prin ridicarea mîinii. S-a arătat că, prin această modalitate, a mărit intenţionat numărul votanţilor cu scopul realizării cvorumului legal, necesar adoptării legii, deşi nu era întrunită majoritatea prevăzută de dispoziţiile art.67 din Constituţie pentru votul acestui act normativ.

În același context, s-a susţinut că Voinescu-Cotoi Sever, în calitate de secretar al Camerei Deputaţilor și tot în scopul realizării cvorumului a anunțat că sunt prezenți în sală mai mulți deputați votanți decât erau în realitate, astfel încât s-a produs un prejudiciu considerabil, prin efectele actului normativ adoptat cu încălcarea cvorumului legal şi prin perturbarea gravă a activităţii de legiferare a Camerei Deputaţilor.

Din analiza materialui administrat în cauză a rezultat că nu a fost comisă o faptă prevăzută de legea penală sub aspectul lipsei cvorumului de şedinţă, deoarece Regulamentul Camerei Deputaţilor prevede procedura de urmat pe parcursul desfăşurării activităţii de legiferare, dar şi remediile situaţiilor în care parlamentarii contestă respectarea acestor proceduri.

În cauză, potrivit stenogramelor şedinţei a rezultat că a existat cvorum pentru votul legii sistemului unitar de pensii, acesta nu a fost contestat potrivit procedurilor parlamentare, ci confirmat prin respingerea propunerii de reluare a votului.

Astfel, a rezultat că la data de 20.09.2010, Preşedintele Camerei Deputaţilor, Anastase Roberta Alma, a propus în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor înscrierea pe ordinea de zi a Plenului propunerea cu privire la oportunitatea reluării votului asupra proiectului de lege,  dar propunerea a fost respinsă, aşa încât, din perspectiva procedurilor parlamentare, s-a consacrat votul din 15 septembrie 2010.

De asemenea, din actele premergătoare efectuate în cauză, a rezultat că președinta Camerei Deputaților, Anastase Roberta Alma, a prezidat şedinţa Plenului la data de 15.09.2010 şi a fost sesizată de către un lider de grup despre existenţa defecţiunii la sistemul de vot electronic. Conform atribuţiilor stabilite prin Regulamentul Camerei a supus votului Plenului  propunerea privind votul prin ridicarea mâinii. Această propunere  s-a adoptat favorabil, acesta fiind temeiul în baza căruia s-a procedat la votul prin ridicarea mâinii şi nu în temeiul declaraţiei pretins false a Preşedintei Camerei Deputaţilor.

Din actele premergătoare efectuate a rezultat că Voinescu-Cotoi Sever, în calitate de secretar la şedinţa Plenului, a desfăşurat o activitate conform atribuţiilor stabilite prin Regulamentul Camerei şi a anunţat numărul deputaţilor prezenţi.

În raport cu aceste împrejurări rezultă că nu există înscrisul falsificat,  uzul de fals, falsul  în declaraţii, aşa încât nu există nici faptele sesizate că ar fi fost săvârşite, respectiv nefuncţionarea sistemului electronic de vot, falsificarea stenogramei şedinţei sau complicitatea la aceste fapte".

Vezi reactia Robertei Anastase la decizia procurorilor:


Citeste mai multe despre   
3872 vizualizari

 • -5 (15 voturi)    
  eee... (Luni, 18 iulie 2011, 15:01)

  me [anonim]

  dac n-au falsificat decat niste foturi...
  vorba aceea: "scopul scuza mijloacele"...
  • -1 (11 voturi)    
   de-aia nu se schimba nimic... (Luni, 18 iulie 2011, 16:00)

   pehash [utilizator] i-a raspuns lui me

   procurorii au dat solutia conform legilor si regulamentelor in vigoare. este evident ca sunt strambe si permit frauda, dar oare cine le-a gandit? cine a scris in 2003 constitutia? cine a votat-o? cine a scris in regulamentul camerei deputatilor ca e normal sa semnezi condica de prezenta si dup-aia sa pleci din sala, cum au facut uslasii la legea pensiilor? cine i-a votat pe astia 20 de ani?...
   cum e posibil ca un senator cu prezenta 1-2% sa candideze la functia de presedinte si sa ia 20%? cum e posibil ca un marinar sa se laude ca nu i-a placut cartea si sa castige alegerile? dar ca un fost securist cu acte sa fie al 3-lea om in stat? si geoana, dupa ce s-a relaxat in jacuzii la un infractor recidivist, dupa ce s-a dus sa raporteze pe ascuns la moscova.. este presedintele senatului?

   dar mai important de atat, cine a iesit in strada a doua zi? unde erau voinicii sustinatori ai democratiei? cine sa va apere drepturile daca voi nu faceti nici un efort?
   • +6 (8 voturi)    
    nu cred (Luni, 18 iulie 2011, 17:57)

    me [anonim] i-a raspuns lui pehash

    ca scrie undeva in lege/constitutie ca frauda este legala.
    asta odata
    a 2-a: daca pdl era cu ceva mai bun ca psd, NU fraudau + schimbau legea (desi subliniez: ma indoiesc ca frauda e legala...)
   • +7 (9 voturi)    
    Las'o ... (Luni, 18 iulie 2011, 20:17)

    Gigi Kent [utilizator] i-a raspuns lui pehash

    ... jos p'asta cu "legile si regulamentele in vigoare sunt de vina" ca macane. Tot asa ne-a spus dl prezident ca nu se poate confisca averea din cauza unui articol din Constitutie ... pana a venit ICCJ si i-a confiscat 1 milion de euro lui DIP ...

    PS Pe inregistrarea sedintei se aude vocea lui Voinescu Cotoi cand ii spune lu' Anastase sa treaca pe vot manual ca nu are cvorum. Deci stiau foarte bine ce fac ...
 • -1 (15 voturi)    
  Hotie pe fata (Luni, 18 iulie 2011, 15:10)

  Bula Romanul [anonim]

  La ce v-ati fi asteptat de la un sistem juridic aservit puterii ?!
  Le-as trage eu un scuipat in fata.
  Si celor doi parlamentari si procurorilor.
  • -4 (6 voturi)    
   deci A.Nastase? (Luni, 18 iulie 2011, 18:57)

   curios [anonim] i-a raspuns lui Bula Romanul

   Nastase, DIP, Voiculescu, Copos sunt deci ai puterii (ca procesele stau de multi ani)??? Fara sa ma exprim asupra a ceea ce ai vazut la TV, eu zic ca documentul (plangerea) scrisa de Sova e doar o alta prostie juridica! A cerut ce n-a fost si a primit ce n-a cerut!
  • 0 (2 voturi)    
   Nu uita si pe cel de-al treilea parlamentar. (Luni, 18 iulie 2011, 20:20)

   Sandu [anonim] i-a raspuns lui Bula Romanul

   .... parca Voicu de la PNL...
   Care a numarat si el voturile si a anuntat numarul prezentilor, fara sa sesizeze nimic la momentul evenimentului.

   Se pare ca reclamatia l-a ocolit "din greseala".
   Dar fara indoiala USL va corecta asa greseala si-i va retrage sprijinul "tradatorului".
 • -3 (15 voturi)    
  :) (Luni, 18 iulie 2011, 15:18)

  vlad [anonim]

  Stiu ca e pueril dar nu pot sa ma abtin: Voinescu- Cotoi Sever ? :)
  • 0 (4 voturi)    
   :)) (Luni, 18 iulie 2011, 23:39)

   dan [anonim] i-a raspuns lui vlad

   la asta m-am gandit si eu.... cotoi sever :))
   in alta ordine de idei: daca acu cand o tara intreaga a vazut imaginile cu frauda au dat NUP iti poti inchipui ca orice plangere legata de voturile din 2009 nu avea cum sa fie rezolvata altfel....
 • -1 (9 voturi)    
  conditii la angajarea procurorilor (Luni, 18 iulie 2011, 15:25)

  paraipan [utilizator]

  Sa aiba simtul vazului si al auzului.
 • +1 (9 voturi)    
  asa functioneaza justitia in Romania..... (Luni, 18 iulie 2011, 15:34)

  costica [anonim]

  asta vorbim mereu, ce ne mai miram... nu-i vedem condamnati pe coruptii Romaniei de 20 de ani si sa ne fi asteptat ca Roberta sa fie condamnata ?! Sa fim seriosi.... justitia din Romania nu va functiona altfel nici peste 50 de ani.....
  O singura intrebare am: daca un hot ar fi fost inregistrat de camerele de filmat ar fi fost proba pentru justitie?!
  • +4 (6 voturi)    
   depinde... (Luni, 18 iulie 2011, 17:27)

   mihai [anonim] i-a raspuns lui costica

   daca hotul era un marinar fost coleg cu un alt marinar.... nu e proba... era doar un fals ordinar facut de moguli, de antene, etc......
  • -1 (3 voturi)    
   Nu inteleg! (Marţi, 19 iulie 2011, 9:21)

   banateanul. [utilizator] i-a raspuns lui costica

   dece sa fie proba inregistrarea unui hot ? (chiar daca stim cai hot )dar trece langa acel obiect si nul atinge! Este o proba ca a fost in apropiere sau langa ?
 • +5 (7 voturi)    
  Splendoare (Luni, 18 iulie 2011, 16:23)

  Cristea Dorin [anonim]

  Suntem o tara de orbi, ne meritam soarta daca suportam deciziile unor talhari. Cred ca ar trebui consemnat ca un succes al procuraturii si in raportul pe justitie care ne va duce in Schengen.
  Sa traiti bine in tara lui stie tot si e nevinovat in toate!!!
 • +3 (7 voturi)    
  Masinaria de partid in actiune (Luni, 18 iulie 2011, 17:01)

  nvm [anonim]

  amuzante eforturile postacilor pedelisti de a da voturi negative tutoror comentariilor nefavorabile. cine-si inchipuie ca lumea nu da click sa citeasca comentariile se inseala.
  • 0 (4 voturi)    
   bravo (Marţi, 19 iulie 2011, 7:17)

   maz [anonim] i-a raspuns lui nvm

   Bravo! Asta gasesti pe Hotnews, postaci ai PDL.
 • +3 (5 voturi)    
  pacat... (Luni, 18 iulie 2011, 17:22)

  mihai [anonim]

  procurorii se pare ca stau la fel de bine cu aritmetica ca si marea (la propriu) sefa de la camera deputatilor... ce pixelu nostru... astia te prostesc pe fata... plina tara de slugi mizerabile...
 • +2 (10 voturi)    
  hoata si cotoiul (Luni, 18 iulie 2011, 17:59)

  Mazeta [utilizator]

  din seria: ceea ce vedeti nu este adevarat!
  • +1 (3 voturi)    
   rusine dinu patriciu (Luni, 18 iulie 2011, 23:41)

   dan [anonim] i-a raspuns lui Mazeta

   a falsificat patriciu imaginile, e un pixel albastru...
 • +1 (11 voturi)    
  Ciocu mic si joc de glezne ! (Luni, 18 iulie 2011, 17:59)

  un mocan [anonim]

  Traiasca Romania libera si democrata ! Traiasca poporul de ierbivore tacute ! Cand o sa fiti arestati de direct de pe strada, sa va aduceti aminte ca ati avut posibilitatea de a alege...De 20 de ani ati ales ca niste tembeli...Va meritati soarta de romani din plin !
 • +1 (7 voturi)    
  din acest moment.... (Luni, 18 iulie 2011, 18:12)

  adi [anonim]

  sesizarile pe baza de articole de presa si chiar imagini din presa nu ar mai trebui sa fie acceptate - unde mai pui si ca imaginile erau de pe CDep. Parchetul nu trebuie sa faca consideratii politice, ci sa ia in calcul doar probele.
  Daca nici asta nu este decizie politica....
 • 0 (6 voturi)    
  mai tarziu... (Luni, 18 iulie 2011, 18:12)

  alex [anonim]

  Chiar daca acum "supusii" din justitie nu au facut nimic , va veni o pedeapsa inzecita mai tarziu, cand nu se va putea opune nimeni la indeplinirea ei.
 • +4 (6 voturi)    
  Astept reactia domnului Tapalaga (Luni, 18 iulie 2011, 19:20)

  Cotoi [anonim]

  Cu interes.
  Astept editorialul dansului pe aceasta tema.
  • 0 (2 voturi)    
   Da (Marţi, 19 iulie 2011, 9:02)

   Seb [anonim] i-a raspuns lui Cotoi

   Si eu. Sper ca domnul Tapalaga sa nu intarzie prea mult...
 • +1 (5 voturi)    
  Ce-mi place... (Luni, 18 iulie 2011, 19:21)

  Xulescu [anonim]

  ...este ca justitia isi face datoria :)))
 • +5 (7 voturi)    
  Fabulos... (Luni, 18 iulie 2011, 19:22)

  Gigi Kent [utilizator]

  Deci daca eu am in casa la firma 100 milioane ii numar si imi ies 50 milioane apoi trec in registrul de casa 50 de milioane (restul nu exista deci nu conteaza ce fac cu ei) inseamna ca nu am facut nici o infractiune :)) Era infractiune doar daca treceam in registrul de casa 40 de milioane, altceva decat constatam prin numaratoare. A doua zi chem si 2,3 colegi (conform ROF) si intreb ... credetzi ca mai e nevoie sa numar o data banii? Ei zic "nu" deci clar nu e nici o infractiune ...

  Si ziceati ca justitia nu lucreaza pentru putere? Pai nu a zis Anastase chiar asa? "Am supus votului a doua zi daca trebuie reluat votul pe legea pensiilor si nu s-a dorit reluarea votului deci nu e infractiune". Ma intreb daca nu a scris chiar ea justificarea procurorilor. Se pare ca existenta sau nu a unei infractiuni se voteaza in Parlament cu 50%+1.
 • +2 (6 voturi)    
  Va agitati degeaba cu justita! (Luni, 18 iulie 2011, 20:37)

  Sorin [anonim]

  Asta nu tine nici de justite, nici politie, nici de SRI, nici de BOR, ci doar de PARLAMENT! Daca LEGEA Parlamentului spune ca numaratoarea se considera valida daca nu s-a facut nicio sesizare cu privire la aceasta sau daca nu s-a cerut refacerea numaratorii, poata sa vina si Obama dupa 8 luni, ca tot nu va rezolva nimic. Ori daca nimeni din sala nu a contestat numaratoarea, inseamna ca a fost, din punctul de vedere al Parlamentului, corecta.
  • -1 (5 voturi)    
   te auzi vorbind habarnistule ?? (Marţi, 19 iulie 2011, 11:13)

   Bogdan [anonim] i-a raspuns lui Sorin

   Ce vb tu acolo de "legea Parlamentului "?!?
   Pai in opinia ta daca in sala erau doar Roberta si Voinescu puteau sa voteze tot ce aveau chef, pentru ca Roberta numara voturile si Voinescu vota ?? (desi poate faceau asta si la buda sau in "legea Parlamentului" zice ca se face treaba asta doar in Plen?!? :P)
   Si ce vorbesti tu acolo de refacerea numaratorii ??? Pai tu ce crezi ca e in Parlament ?
   Poate vreau si eu acum sa se refaca numaratoarea la legea prin care s-a majorat TVA-ul, ia zi expertule in "legea Parlamentului" e posibil ??
   P.S.
   In opinia ta de expert democratia asta ne incurca sau ar trebui sa decida partidul de la putere (cu majoritatea) tot, iar ce voteaza restul sa fie la misto ?? Sau cum ar fi ca Basescu sa dicteze absolut tot, iar restul politicienilor, institutiilor de stat, romanilor sa fie la misto ? Sau nu cumva asta se intampla deja ??
  • 0 (4 voturi)    
   corect! (Marţi, 19 iulie 2011, 11:29)

   ursut [utilizator] i-a raspuns lui Sorin

   primul comentariu inteligent. restul de pana acum sunt apa de ploaie!
 • 0 (6 voturi)    
  Hopa (Luni, 18 iulie 2011, 20:50)

  Radu [anonim]

  Nu mai exista comentarii veninoase la adresa justitiei precum erau la articolul prin care presedintele pierduse procesul cu nu's ce deputat PSDist? Fireste ca nu. Acum totul a fost Absolut corect. Cotoiul Sever nu cumva zicea sa treaca la vot manual ca nu are cvorum? Nuuuu. Nici vorba! Acum justitia a fost corecta. Si minusurile? Eh, un moft. Asta e justitia romana. Chioara, muta si aservita politic...not
  • +1 (5 voturi)    
   Care justitie aservita in cazul asta? (Marţi, 19 iulie 2011, 9:07)

   ion [anonim] i-a raspuns lui Radu

   Mai, dar vad ca nu intelegem un lucru: e vorba de incalcarea unui regulament intern intr-o institutie publica. Conform carei legi sa ii bage la puscarie? Exista un regulament intern si pot sa fie penalizati pe baza a celui regulament, daca Parlementul considera asta.

   In 2006 a fost un caz absolut similar cu Adrian Nastaase. Desi Nastase era in opozitie si puterea vroia sa il schimbe cu orice pret, parchetul a dat exact aceiasi solutie: nu ne ocupam noi de asta

   Si inca ceva, ca vad ca multi uita: absolut penibil felul in care PSD il "uita" pe cel de-al doilea secretar care a numarat voturi: Mihai Voicu de la PNL, in prezent mana dreapta a lui Antonescu in PNL. El a numarat bine, nu-i asa?

   In fapt, opozitia a gasit un cui al lui Pepelea si se tot agata de el: practica asta (mizerabila, e drept) era folosita de ani de zile, atunci cand opozitia parasea sala: majoritatea numara din doi in doi si punea o cifra din burta, caci oricum nu mai conta.

   Mai concret, pentru cine nu stie, votul a fost reluat si rezultatul a fost absolut acelasi.

   Si inca ceva referitor la inculpati: despre Anastase nu am cine stie ce parere buna. Nu e facuta pentru politica si nici nu o sa fie vreo pierdere. Ma intrsiteaza insa atacul continuu asupra domnul Voinescu, care e un politician absolut ok, de care am avea nevoie. Cine nu crede, ar trebui sa contorizeze toate voturile si actiunile politice ale domnului Voinescu: de la votul in PDL privind criteriile de integritate ale lui Macovei si pana la sustinerea politica a lui Funeriu, dupa bacul de pomina de anul asta.

   Ori vad ca, dupa ani de actiune politica ok, dupa o activitate fara niciun scandal legat de bani sau coruptie, Voinescu e atacat si facut praf.

   De catre cine? De Ponta, care cara bani cu sacosa de la regia lignitului, ca si colaborator al domnului Soava. De Antonescu, a carui sotie a fost "alimentata" anual de Patriciu cu 100.000 de euro pentru nimic.

   Mai ramane sa il atace Nastase si Vanghelie, ca sa fie aberatia completa
   • -2 (4 voturi)    
    ai dreptate! Furtul a fost legal! (Marţi, 19 iulie 2011, 10:54)

    Bogdan [anonim] i-a raspuns lui ion

    Asa e! Ce e Parlamentul pana la urma ?!? Putea sa fie singura in sala si sa decida ca Romania se muta in China, e bine asa? :)) Sau ca de maine tu nu mai iei salariu, ci esti platit in corcoduse ! :) Ce-ar fi, doar o incalcare a regulamentului intern, nu?
    P.S.
    E incredibil cu cata abnegatie sunt cautate argumente pentru a justifica un furt asumat si apoi "spalat" de o institutie a statului (daca nu stia ca scapa nu risca, nu-i asa;) ? ) In loc de asta ii pomenim pe Vanghelie, pe Nastase si gata, i-am rezolvat pe USL-isti, sa nu se mai ia de hotii nostrii ... (N-ar fi mai bine sa ne luam de toti hotii, zic si eu...)
 • -2 (2 voturi)    
  nu ne miram (Marţi, 19 iulie 2011, 5:58)

  visio [anonim]

  asa cum Iliescu nu va fi judecat pentru genocid, asa nici circarii astia doi nu vor fi judecatio pt fals in acte publice; nu ca ce arata antenele si realitatea la tv sunt chestii 100% reale, sau ce spune psd+pnl ar fi aproape de adevar; insa, este suficient sa privesti cu atentie acest "cuplu" si sa vezi realitatea...oricum, nu e vina lor ca au ajuns acolo; de vina este intreg poporul roman pentru ca permite accesul unor incompetenti la functii publice care afecteaza grav calitatea vietii; daca Iliescu ar fi dus Romania intr-o directie buna, daca basescu+adrian nastase nu furau flota, daca patriciu nu vindea rafinarii la fier vechi, daca petre roman isi facea treaba pentru care era platit, daca....toti acestia veau sange romanesc in ei sigur traiam bine; insa, cautand la genele fiecaruia vedem ce origini de venetici au;
  si romanii vor sa traiasca bine...ce gluma proasta...
 • 0 (4 voturi)    
  :)) (Marţi, 19 iulie 2011, 9:12)

  alt nemanipulat [anonim]

  Eu zic ca este vinovat pixelul albastru, rusine Dinu Patriciu. Poate mai merge Funeriu la OTV sa ne explice acum viteza mainii de votare.

  Da foarte tare Roberta Alma si Cotoi Sever:))))).

  Caragiale a fost depasit de realitate.
 • -2 (4 voturi)    
  !!! NU SCHIMBATI CONSTITUTIA !!!! (Marţi, 19 iulie 2011, 10:43)

  alin popa [anonim]

  ULTIMUL STINGE LUMINA!!! fratilor in ce tara de rahat (turcesc- prajitura) am ajuns sa traim, pentru ce au murit tineri de 15 ani in revolutie, pt ca autoritati obediente puterii monocolore, lingai promovati in functii pt a apara hotiile portocalii, sa calce in piciore, constitutia, noua ordine de drept, si firava adiere de democratie pe care ne-a impus-o U.E.? Daca nu vom avea grije ca aceste derapaje impotriva noastra a tuturor si a SINGUREI GARANTII impotriva totalitarismului si bunului plac al conducatorilor CONSTITUTIA, (pe care vor sa o schimbe tot in folosul lor personal NU-I LASATI) sa inceteze - NE VOM MERITA SOARTA !!!!!!!!!
 • -2 (4 voturi)    
  incredibil! Tot la Nastase si Iliescu ajungem... (Marţi, 19 iulie 2011, 10:47)

  Bogdan [anonim]

  Nu poti sa zici nimic de astia de la putere ca-ti sar in cap sustinatorii cu argumente de genul: pai si ce Iliescu sau Nastase au fost mai buni, mai curati ?? Pai fratilor, ce are una cu alta ?!?
  Noi vorbim de o situatie, un caz. O femeie care a ajuns intr-o functie foarte inalta (pe ce criterii e alta poveste) a fraudat, a furat votul la pensii pentru ca o incurca prea multa democratie. A recunoscut apoi singura!!.. Stiind ca e filmata nu doar de presa, dar si de camerele pornite in permanenta la Parlament ( apropos, filmarile de la Parlament nu au fost cerute de procurori, de ce oare? :P) ea si-a vazut linistita de treaba, pentru ca stia ca e protejata.
  Pai daca suntem de acord ca Nastase si Iliescu au fost raul absolut, acum ar trebui sa fi invatat din greseli si sa nu ne mai lasam prostiti de cei care au temporar puterea... Dar n-ai loc de propagandisti
 • 0 (0 voturi)    
  Continuitate (Marţi, 19 iulie 2011, 14:03)

  Popescu [anonim]

  Asa va fi si in continuare daca spiritul civic al cetateanului roman ramane neschimbat. Asemenea haimanale ajung sa conduca destinele unei natii datorita ignorantei, prostiei, apatiei, indiferentei etc. cetateanului roman modern, care are alte treburi decat sa mearga la vot si sa aleaga competenta. E bine pentru mass-media ca are ce comenta. Dar... degeaba. Vai de steaua noastra......


Abonare la comentarii cu RSS

Buchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version