Peste 25 de copaci au fost doborati de furtuna de duminica seara in Capitala si mai multe intersectii au fost blocate, au declarat, pentru Agerpres, oficiali ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

''Numarul interventiilor ISU este foarte mare. Sunt peste 25 de copaci cazuti pe carosabile, pe autoturisme, liniile de tensiune ale RATB. Sunt aproximativ sapte autoturisme afectate. Cele mai importante interserctii blocate de copacii cazuti sunt Chopin cu Ceikowski, Romancierilor cu Boteni, Al. Ioan Cuza cu Veronica Micle, Bdul Constructorilor cu Nucsoara. Anumite interventii au fost coordonate de ADP-urile de sector pentru ca nu era imperios necesara prezenta ISU la fata locului. Au inceput sa apara si inundatiile in acest moment fiind semnalate pe strada Fagetelu si pe str Strainesti. Un acoperis a cazut, o schela pe Calea Vitan si o macara este in pericol de prabusire pe strada Zeletin'', au precizat oficiali ai ISU.

Administratia Nationala de Meteorologie a lansat, duminica seara, o avertizare now casting de vant cu aspect de vijelie, descarcari electrice, grindina si averse cu caracter torential pentru Bucuresti si judetul Ilfov, potrivit site-ului ANM.