In ultimii trei ani, colega noastra de redactie a dus un razboi cu un angiosarcom operat in 2008 la Bucuresti. Dupa o serie de batalii castigate, la inceputul lui 2011 cancerul a recidivat de aceasta data cu invazii musculare si noduli la plamani.

Adriana CutaFoto: CineMagia

Adriana se lupta de trei ani cu o forma rara de cancer. In ultimele luni, starea ei s-a inrautatit si are nevoie de 40 000 de euro pentru o operatie la o clinica specializata din strainatate. Alatura-te echipei Cinemagia si contribuie cu o donatie la salvarea Adrianei. Toti putem fi supereroi!

Adriana a incercat sa i se impotriveasca bolii apeland la chimioterapie, dar aceasta s-a dovedit inutila, tumora marindu-si in mod paradoxal volumul. Acum singura ei sansa este un tratament intr-o clinica specializata din Germania sau Turcia. Costurile se ridica insa la 40 000 de euro.

Ajuta-ne sa strangem acesti bani pentru Adriana! Fii si tu supereroul care salveaza vieti!

Contribuie cu o donaţie pe numele Ioana Adriana Cuţa prin unul din modurile de mai jos:

Visul Adrianei este unul incarcat emotional si afectiv: isi doreste sa faca voluntariat in Africa sau in Romania, pentru a-i ajuta pe cei aflati in suferinta.

Motto-ul Adrianei: keep on keeping on.

Vom continua si noi sa luptam pentru implinirea viselor ei si pentru viata ei. Un tratament oncologic, pe care ar trebui sa il urmeze imediat in clinica Anadolu din Turcia, ar putea fi sansa ei pentru supravietuire.

Costul depaseste 40.000 EUR. Contul personal in care se pot dona sume (orice suma este importanta) este:

Cont: RO72 RZBR 0000 0600 0959 3270, Raiffeisen Bank, deschis pe numele Adriana Ioana Cuta.

De semenea, sună şi donează la unul din numerele:

0900.900.230 (donezi 2 Euro)

0900.900.232 (donezi 5 Euro)

0900.900.234 (donezi 8 Euro)

Informatii suplimentare puteti spicui aici: http://www.cinemagia.ro/html/apel-umanitar/