Piesa de teatru 'Blonda, chiorul si piticul' se va juca miercuri, 20 iulie, in sala de teatru a Palatului Cotroceni, potrivit Administratiei Prezidentiale, citata de Agerpres.

Conform sursei citate, detaliile organizatorice, precum si modalitatile in care se va face accesul la Palatul Cotroceni in ziua spectacolului vor fi stabilite in cursul saptamanii viitoare.

Pe 20 mai, purtatorul de cuvant al sefului statului, Valeriu Turcan, a anuntat ca presedintele Basescu invita trupa de artisti sa sustina piesa de teatru 'Blonda, chiorul si piticul' in sala de spectacole a Palatului Cotroceni, dupa ce a fost suspendata prezentarea ei pe scena de la Sala Dalles.

"Presedintele Romaniei, Traian Basescu, invita trupa de artisti sa sustina piesa de teatru in sala de spectacole a Palatului Cotroceni, la o data care urmeaza sa fie stabilita de comun acord. Presedintele va fi prezent in sala alaturi de doamna Maria Basescu. In Romania, libertatea de exprimare este totala", a afirmat, la acea data, Valeriu Turcan.