Un politist din localitatea Masloc, judetul Timis, a impuscat, joi seara, in picior un barbat din localitate care lovise de mai multe ori cu o sulita masina Politiei in timpul unei altercatii cu alte persoane, relateaza Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, vineri, de Inspectoratul de Politie Timis, politistul de serviciu din cadrul Postului de Politie Masloc a fost solicitat sa intervina pentru a aplana o altercatie care avea loc in strada, intre un barbat, concubina acestuia, pe de o parte, si alte doua persoane, rude ale acestora.

Conform sursei citate, barbatul, baut fiind, a luat din autoturism o sulita cu care a incercat sa-l loveasca o persoana care venea spre postul de Politie. Aceasta s-a ferit dupa autoturismul Politiei, agresorul lovind de mai multe ori cu sulita autovehiculul.

"Politistul i-a solicitat agresorului sa arunce sulita si sa inceteze actiunea violenta, moment in care concubina acestuia a luat o furca din autoturism si s-a deplasat spre locul unde era in desfasurare altercatia. Politistul a efectuat somatii legale, dupa care a tras un foc de arma in plan vertical, agresorul nu a incetat manifestarile violente, fapt pentru care au fost trase doua focuri de arma la nivelul membrelor inferioare, A. Constantin fiind ranit la unul din membrele inferioare", se arata in comunicat.

Barbatul ranit a fost transportat la Spital Judetean din Timisoara, unde a primit ingrijiri medicale.

Politistii i-au intocmit agresorului dosar penal pentru ultraj si ultraj contra bunelor moravuri, cercetarile fiind preluate de procurori din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara.

Barbatul risca intre sase luni si sase ani de inchisoare.