O femeie in varsta de 35 de ani si fiul sau, de 17 ani, au fost grav raniti, vineri, dupa ce au incercat sa taie cu un bomfaier o conducta de gaz de sonda din localitatea damboviteana Gura Ocnitei, iar aceasta a luat foc, incendiul manifestandu-se pe o suprafata mare, intr-o zona de padure, relateaza Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Dambovita, agent Raluca Trandafir, primele cercetari arata ca incendiul a fost provocat de o femeie si de fiul sau, care erau in zona pentru a fura fier vechi si care au incercat sa taie conducta.

Conform sursei citate, cei doi au declansat un incendiu, suferind arsuri pe o mare suprafata a corpului, in special la picioare.

In urma incendiului, femeia, in varsta de 35 de ani, si fiul ei de 17 ani, din satul Gorgoteni, comuna Gura Ocnitei, au fost preluati de ambulante si transportati la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste.

La fata locului au mers pompierii militari din Moreni, care au inchis zona, unde incendiul continua sa se manifeste pe o suprafata mare, pompierii intervenind cu doua autospeciale.

Incendiul are loc intr-o zona de padure, departe de casele oamenilor, iar la fata locului au ajuns si lucratorii schelei de petrol Moreni, proprietarul conductei de gaz de sonda, care umeza sa opreasca pomparea gazului pe conducta, pentru ca pompierii sa poata interveni pentru stingerea focului.