Inspectoratele scolare judetene au inceput sa publice rezultatele admiterii la liceu. Primele rezultate afisate cuprind liste cu elevii repartizati la colegii militare, la licee cu filiere vocationale si liste cu elevi admisi pe locurile speciale pentru candidatii de etnie roma. Potrivit calendarului Admiterii la liceu 2011, miercuri, 13 iulie, se vor afisa in scoli listele complete cu absolventii repartizati la liceu.

UPDATE: Au fost publicate online listele integrale cu elevii repartizati la liceu. Click aici pentru a vedea rezultatele integrale ale admiterii 2011

Primele rezultate ale Admiterii in liceu 2011 au fost publicate de Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud. Este vorba despre listele cu elevii admisi la Colegiul Militar "Mihai Viteazul" Alba Iulia, la Colegiul Militar Liceal "Stefan cel Mare" Campulung Moldovenesc, la liceele cu filiera vocationala si listele elevilor admisi pe locurile speciale pentru candidatii de etnie roma.

Nota: Inspectoratul Solar Judetean Bistrita-Nasaud a publicat pe site-ul propriu liste cu CNP-urile elevilor, in conditiile in care legea interzice publicarea datelor cu caracter personal, iar Codul Numeric Personal este inclus pe lista datelor cu caracter personal.

Rezultate admitere liceu 2011 Bistrita-Nasaud:

Lista elevilor admisi la liceele cu filiera vocationala din judetul Bistrita-Nasaud

Lista elevilor admisi pe locurile speciale pentru candidatii de etnie roma

Elevi din judetul Bistrita-Nasaud admisi/respinsi la Colegiul Militar Liceal "Stefan cel Mare" Campulung Moldovenesc

Rezultate admitere liceu 2011 Harghita - Repartizarea candidatilor de etnie roma

Rezultate admitere liceu 2011 Arad

Rezultate admitere liceu 2011 Botosani

Potrivit calendarului Admiterii la liceu 2011, miercuri, 13 iulie, se vor afisa in scoli listele complete cu absolventii repartizati la liceu. Pe 15 iulie, fiecare liceu va publica lista candidatilor repartizati la aceasta unitate de invatamant, iar pe 15 iulie-25 iulie are loc depunerea dosarelor de inscriere la scolile la care candidatii au fost repartizati.