Ministerul Dezvoltarii si Turismului a cheltuit 1,9 milioane de euro plus TVA, bani proveniti din fonduri europene si care nu puteau fi folositi in alt scop, a declarat duminica ministrul Elena Udrea. Referitor la huiduielile publicului, aparute la finalul meciului, cand Lucian Bute a multumit Elenei Udrea pentru sprijinul acordat in organizarea galei de box in Romania, ministrul a replicat: "Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita".

Elena Udrea la gala lui ButeFoto: HotNews.ro

Sambata seara, la finalul meciului Bute a multumit Elenei Udrea (ministrul Dezvoltarii si Turismului) pentru sprijinul acordat in organizarea galei de box in Romania. Publicul a raspuns cu huiduieli, spre surprinderea campionului. "Nu am venit in Romania pentru campanie politica, am venit pentru romani", a comentat cel supranumit "Mister KO".

Lucian Bute si-a aparat pentru a opta oara centura de campion mondial IBF, "Mister KO" trimitandu-l la podea pe Jean Paul Mendy in repriza a patra. De mentionat este faptul ca aceasta a fost prima infrangere din cariera a francezului.

Declaratii Elena Udrea:

  • incep prin a-l felicita pe Lucian pentru victoria spectaculoasa de aseara
  • ma bucur ca am contribuit la indeplinirea dorintelor romanilor de a-si vedea campionul
  • gala de box a fost si o extraordinara ocazie de promovare a Romaniei
  • Meciul dintre Lucian Bute si Jean Paul Mendy a fost urmarit de 4,5 milioane de telespectatori romani, cea mai mare audienta avuta in ultimii 20 de ani de o competitie sportiva transmisa in Romania
  • s-au cheltuit 1,9 milioane de euro plus TVA, bani proveniti din fonduri europene si care nu puteau fio folositi in alt scop
  • ii transmit domnului Voiculescu ca nu l-a oprit nimeni sa sponsorizeze organizarea unui meci in Romania
  • nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, lumea nu a inteles ca multumirile nu erau adresate unui politician, ci unui om care s-a implicat luni de zile ca acest meci sa fie posibil la Bucuresti.

Vezi mai jos fragmente din declaratia ministrului Elena Udrea:

HotNews.ro a transmis LIVE TEXT declaratiile ministrului