Politistii si jandarmii au descins duminica in cel mai mare targ auto din Capitala, transmit televiziunile de stiri. Cei 80 de oameni ai legii, care participa la actiune cauta masini furate si piese de contrabanda.

Razia vine dupa ce politistii au fost sesizati de Oficiul de Fraude al Sectorului 4, unde au fost raportate mai multe ilegalitati.

In afara de comerciantii care vand masini sau piese fara acte sau fara sa plateasca taxe, oamenii legii ii mai vizeaza si pe cei care comercializeaza alte produse contrafacute, de obicei cumparate din centrul comercial Europa.

In urma cu o zi, politistii de investigare a fraudelor au facut o razie la un centru comercial din Sectorul 6 al Capitalei, pentru a verifica daca sunt comercializate bunuri contrafacute.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca in urma actiunii sunt cercetate pentru evaziune fiscala 32 de societati comerciale, prejudiciul produs de acestea fiind estimat la aproximativ 70.000 de lei. Politistii au dat amenzi in valoare de aproximativ 64.000 de lei si au indisponibilizat marfuri de 20.000 de lei.