268 de elevi au fost dati afara miercuri, 29 iunie, din examenele de Istorie si Matematica din cadrul Bacalaureatului. Ei au fost eliminati de la proba scrisa obligatorie a profilului pentru tentativa de frauda sau detinere de telefoane mobile, potrivit unui centralizator al Ministerului Educatiei, citat de Agerpres. Numai la un liceu din Hunedoara au fost eliminati 111 elevi.

La aceasta proba, in Capitala au fost eliminati 37 de candidati. In Valcea, un elev a fost eliminat. Patru elevi au fost eliminati in Alba - trei la Blaj si unul la Cimpeni. In Buzau, un elev de la Liceul pedagogic a fost eliminat, dupa ce a fost prins in timp ce copia, transmite Agerpres.

In Gorj, un elev de la centrul de examinare din orasul Rovinari a fost eliminat deoarece a intrat cu telefonul mobil in sala de examen. In Hunedoara, 111 elevi din cei 159 prezenti, miercuri, la examenul de Bacalaureat desfasurat la Colegiul agricol 'Alexandru Borza', din orasul Geoagiu, au fost eliminati din sala pentru frauda si tentativa de frauda.

Zece candidati au fost eliminati in Arad de la a doua proba scrisa a Bacalaureatului, pentru ca au copiat sau nu au predat telefoanele mobile. Patru candidati au sustinut examenul mai tarziu, cu subiectele de rezerva, pentru ca au fost blocati in trafic, transmite Agerpres.

In Bistrita, un elev care a sustinut proba de bacalaureat la Colegiul National "George Cosbuc" din Nasaud a fost eliminat din examen deoarece primea sms-uri cu raspunsuri pe telefonul mobil, Inspectoratul Scolar Judetean avand indicii ca raspunsurile erau trimise de catre un cadru didactic, potrivit Mediafax.

Luni, 27 iunie: Peste 230 de elevi au fost dati afara din examenul de Limba si literatura romana pentru copiat

In ziua in care s-a sustinut prima proba scrisa din cadrul Bacalaureatului 2011, luni 27 iunie, au fost eliminati din salile de examen 233 de candidati, la nivelul intregii tari. Cei mai multi eliminati au fost in Mehedinti - 33, in Bucuresti - 29 si in Constanta - 19.

Citeste si: