Elevii din judetele Galati, Brasov si Iasi isi pot vedea notele inainte de contestatii de la Evaluarea Nationala 2011, dupa ce inspectoratele judetene scolare au afisat rezultatele pe paginile lor de internet. Alte 6 judete publicasera online notele, vineri: Arad, Dolj, Olt, Satu Mare, Bihor si Salaj. Contestatiile depuse vineri vor fi solutionate sambata si duminica. Afisarea rezultatelor finale, dupa contestatii, va avea loc luni, 27 iunie.

Descarca mai jos REZULTATELE partiale la Evaluarea Nationala din judetul Galati:

Galati - Rezultate partiale Evaluare Nationala 2011

Descarca mai jos REZULTATELE partiale la Evaluarea Nationala din judetul Brasov:

Brasov - Rezultatele partiale Evaluare Nationala 2011

Descarca mai jos REZULTATELE partiale la Evaluarea Nationala din judetul Iasi:

Iasi - Rezultatele partiale Evaluare Nationala 2011

Aici gasiti notele pentru judetele Arad, Dolj, Olt, Satu Mare, Bihor si Salaj.

Vezi aici statistica rezultatelor obtinute in judetul Hunedoara

Afisarea rezultatelor finale, dupa contestatii, va avea loc in data de 27 iunie.

In Bucuresti, rezultatele examenelor si mediile obtinute de elevi in clasele V-VIII vor fi publicate pe site-ul Inspectoratului Scolar Bucuresti abia dupa ce contestatiile vor fi rezolvate. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Bucuresti, Marian Banu, a declarat pentru HotNews.ro ca, in acest moment, "este o situatie provizorie si putem incurca copiii si parintii daca le afisam online, pentru ca ei mai au inca un pas pe care il pot face: pot face contestatii".

La nivel national, Ministerul Educatiei nu va publica online rezultatele nominale ale fiecarui absolvent de gimnaziu, insa va publica "o centralizare pe transe de note, o statistica" a rezultatelor la nivel national. Dupa repartitia computerizata a elevilor la liceu, toate rezultatele vor fi afisate pe admitere.edu.ro.

Revenind la rezultatele Evaluarii Nationale, in conditiile in care Inspectoratele Judetene nu sunt obligate prin lege sa afiseze online aceste rezultate, fiecare Inspectorat Scolar Judetean va decide ce face in acest sens.

Evaluarea nationala s-a incheiat miercuri cu proba la matematica. In 2011 Evaluarea Nationala la clasa a VIII-a s-a desfasurat in perioada 20-22 iunie, la test fiind inscrisi peste 220.000 de elevi.

Citeste si: