Evaluarea Nationala 2011 Povesteste cum s-au desfasurat examenele anul acesta in scoala ta si daca s-a copiat

de R.P.     HotNews.ro
Vineri, 24 iunie 2011, 14:58 Actualitate | Esenţial


Mai multi cititori HotNews.ro au semnalat cazuri in care s-a copiat la examenele de anul acesta din cadrul Evaluarii Nationale. "In satul Petresti, judetul Dambovita, profesorii au scris raspunsurile pe tabla. Ca dovada, toti elevii au luat note peste 7", scrie cititorul Catana Ionut. Un alt cititor, care semneaza Catalin, spune: "In scoala mea s-a copiat in fiecare sala fara nici o remuscare. Supraveghetorii vorbeau intre ei si chiar daca vedeau ca se copiaza nu s-a luat nici o masura". Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, vorbea in luna mai de politica ministerului de toleranta zero fata de frauda, iar HotNews.ro a facut un inventar al metodelor de copiat la examenele nationale.

Citeste ce scriu cititorii HotNews.ro:

@.gandire gresita
Da, la mine in scoala s-a copiat de s-a rupt, sa nu mai zic de aia de la scoala. Unul care are vreo 100 de absente pe semestru a reusit sa ia 8.9 la romana si 8.5 la mate, si de abia trecea clasa.

inna
Examenul de evaluare nationala din punctul meu de vedere a fost o cacealma. Nu este posibil ca la un examen sa participe ca profesori supraveghetori, profesorii scolii respective. La anumite scoli din Ploiesti profesorii au lasat elevii sa se inspire. Este inadmisibil ca un elev mediocru la examenul de evaluare nationala sa aiba media generala peste 9. Invatamantul a ajuns de rasul rasului, nimeni nu-si mai da nici macar un minim de interes. Rusine sa va fie domnilor supraveghetori.

Stancu Ghita
Da... s-a copiat foarte muuult si grav. Localitatea Petresti, judetul Dambovita. Profesorii au scris raspunsurile elevilor pe tabla! Vi se pare corect?

Catana Ionut
In satul Petresti, judetul Dambovita, profesorii au scris raspunsurile pe tabla. Ca dovada, toti elevii au luat note peste 7.

Catalin
Sunt unul dintre participantii la examene. Desi multi spun ca nu s-a copiat nu este adevarat. In scoala mea s-a copiat in fiecare sala fara nici o remuscare. Supraveghetorii vorbeau intre ei si chiar daca vedeau ca se copiaza nu s-a luat nici o masura.

andrei
Eu nu am auzit pe nicaieri sa se copieze. La mine in sala nu a copiat nimeni. Profesorii supraveghetori erau atenti la noi. In nicio sala din scoala nu s-a copiat. Totul a decurs normal atat la scoala mea, cat si la celelalte scoli din orasul Cluj (din ce am auzit eu). Poate pe la tara sa se fi copiat in unele sali, dar nu cred ca a fost general. Cei care zic ca se copiaza ori sunt mosi care habar n-au cum se da examenul ori sunt tot felul de frustrati care vor sa arunce cu mocirla in generatia care da acum examenul. Elevii sunt cel putin la fel de bine pregatiti ca acum 10-20 de ani si rezultatele elevilor romani la olimpiadele si concursurile internationale dovedesc asta. Ar trebui ca batranii sa aibe mai mult respect pentru generatia noastra. Apropo, eu am reusit sa iau examenele cu media 9.46 si nu am copiat deloc. Am invatat si m-am pregatit. Si multi colegi au avut medii mari.
 • Povesteste cum s-au desfasurat in scoala ta examenele de anul acesta din cadrul Evaluarii Nationale si daca elevii au putut copia
Citeste si:


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

14475 vizualizari

 • 0 (0 voturi)    
  ,,Evaluare nationala" cica... (Vineri, 24 iunie 2011, 15:22)

  ANONIM [anonim]

  a fost ... a fost... ce sa zic.... nu dau niciun nume de persoane, profesori, comuna, dar..... s-a copiat pe rupere. De exemplu, am luat cu 20 de sutimi mai putin decat un coleg la care i-am dat sa copieze....si el a luat 10, eu 9,80....nici macar media 9 nu avea la matematica...bine, defapt am dat la toata sala. Nu depun nicio contestatie, eu sunt foarte multumit de ce am facut, pentru ca a fost pe meritul meu(aprox). Dar daca ar fi fost cazul sa concurez cu acel coleg pentru un loc la admitere, faceam scandal mai mare decat nota pe care a luat-o......
  • 0 (0 voturi)    
   Oricum iti poate lua locul la liceu... (Vineri, 24 iunie 2011, 15:44)

   Ritzi Pitzi [utilizator] i-a raspuns lui ANONIM

   Avand nota mai mare, poate va avea media finala mai mare si va intra la repartizarea computerizata inaintea ta, deci, teoretic, iti poate "sufla" locul la liceu... Probabil aveti optiuni diferite, asa ca nu va fi cazul, dar trebuie sa se inteleaga odata pentru totdeauna ca ajutorul se ofera colegilor oricand, dar nu la lucrari si examene, pentru ca si notele la teze si extemporale conteaza la media finala de admitere la liceu !
  • 0 (0 voturi)    
   @anonim (Duminică, 26 iunie 2011, 13:30)

   Parinte [anonim] i-a raspuns lui ANONIM

   De ce nu ti-ai pus problema exact in clipa in care i-ai dat sa copieze ca acel coleg caruia i-ai dat sa copieze ti-ar putea lua locul ?
   Cei care au facut asta isi merita soarta si poate vor invata ceva din greseala de acum!
  • 0 (0 voturi)    
   romana asta.. (Miercuri, 29 iunie 2011, 10:11)

   punct [anonim] i-a raspuns lui ANONIM

   "un coleg la care i-am dat sa copieze" ? si la romana cat ai luat dragule?
   e cam dubios cum ai reusit sa iei la matematica 9,80...:-?
 • +3 (3 voturi)    
  ajutor la copiat (Vineri, 24 iunie 2011, 15:54)

  MirceaA [utilizator]

  daca lasi un coleg sa copieze de la tine, devii mai popular, dar nu-l ajuti cu nimic decat pe moment. Se va obisnui sa treaca prin viata furand si asta va face toata viata. Daca e si nesimtit va ajunge politician... si atunci nici nu va vrea sa te vada, pentru ca ii cunosti trecutul.
 • 0 (0 voturi)    
  Onesti - Scoala Ghita Mocanu! (Vineri, 24 iunie 2011, 16:14)

  Parinte [anonim]

  Nu stiu unde se poate reclama la ministerul educatiei de aceea scriu aici. Fata din clasa a 8-a "A", Martin Ioana a fost "ajutata" de parinti cu bani dati la cei care au corectat pentru obtinerea unor rezultate mai bune. Acest lucru s-a petrecut in tot anii de gimnaziu la diferite obiecte, unde odrasla nu obtinea rezultatele dorite de parinti.
  • -1 (3 voturi)    
   utubejan@yahoo.com (Vineri, 24 iunie 2011, 21:19)

   parinte [anonim] i-a raspuns lui Parinte

   Dumneata ai o problema personala cu acel copil sau poate cu parintii. Nu esti nemultumit de nota copilului tau ci de faptul ca altul este mai bun, probabil, si a luat o nota mai mare. Nu verifica nimeni ce se scrie aici? Cum se publica asa ineptii?
  • 0 (0 voturi)    
   anonim@yahoo.com (Vineri, 24 iunie 2011, 21:53)

   anonim [anonim] i-a raspuns lui Parinte

   si la noi s-a copiat p rupte...vai ce scola avem!
  • 0 (0 voturi)    
   eh (Miercuri, 29 iunie 2011, 10:15)

   punct [anonim] i-a raspuns lui Parinte

   am avut si eu in clasa ...
   daca parintii cunosteau directoarea nu era de mirare cum "minunatia" lor de copil are note asa de mari mai ales la romana unde la TOATE tezele si testele intreba innebunita in stanga si in dreapta.
  • 0 (0 voturi)    
   @onesti (Vineri, 1 iulie 2011, 22:44)

   eu [anonim] i-a raspuns lui Parinte

   te as da in judecata pt ce ai facut aici!!!
 • 0 (0 voturi)    
  hm (Vineri, 24 iunie 2011, 16:38)

  emma [anonim]

  de-aia era bine cand se dadea examen la liceu, toti in aceeasi incinta. Nu cum am vazut anul trecut pe cineva de la scoala din satul Chirnogi ca luase la Vianu sau Sava, nu mai tin minte, cu prima medie, 9.99 sau pe-acolo.
 • 0 (0 voturi)    
  Evaluare Nationala (Vineri, 24 iunie 2011, 16:59)

  Catalina [anonim]

  In scoala mea Costesti nr. 1 Arges nu s-a copiat absolut deloc domnii profesori nici sa ne uitam in parti nu ne lasau.
 • 0 (0 voturi)    
  buna (Vineri, 24 iunie 2011, 19:40)

  Bibi [anonim]

  Ai vreo dovada???lol!!!daca faci ateatea comentarii eu una sunt dispusa sa dau un nou examen printre multi alti colegi de ai mei!asa ca ai grija ce vorbesti si ce afirmi!
 • 0 (0 voturi)    
  Subiecte (Vineri, 24 iunie 2011, 21:46)

  Bogdan [anonim]

  La scoala Nr.6 N.Balcescu Pitesti s-au adus subiecte rezolvate astfel incat elevi de medie 5 la matematica au luat 8.30 8.40 si au fost si note de 10 luate pe copiat !!!!!!!!!
 • 0 (0 voturi)    
  Introduceti examene d-le Ministru!!!!! (Vineri, 24 iunie 2011, 21:56)

  ogi [anonim]

  Si vor disparea toate aceste mizerii. Auzi copiat la examen .Pe vremea mea era de neconceput.Zburai afara din sala in 1 secunda
  Sau ne e frica de starea de dezastru a invatamintului de la noi .
  Cred ca acolo am ajuns
 • 0 (0 voturi)    
  Buna:* (Vineri, 24 iunie 2011, 21:59)

  A. [anonim]

  Si la mine in scoala s-a copiat foarte mult:) Isi dadeau copiutsele intre ei. iar profesori nu le ziceau nimic!
 • 0 (0 voturi)    
  Profesori care dicteaza copiilor la examen... (Vineri, 24 iunie 2011, 22:30)

  Erick [anonim]

  Evaluarile nationale au rezultate total neconcludente, fara baza reala. Cum poti sa stii daca un 10, luat intr-o scoala in care profesorii de specialitate dau indicatii amanuntite in salile de testare, are aceeasi valoare cu un 10 dintr-o alta scoala, in care directorul respecta legea si interzice categoric ca profesorii de specialitate sa intre in salile de concurs?
  Mi se pare mai normala existenta unui examen in liceele in care isi doresc elevii sa mearga. Atunci nu va mai exista tentatia profesorilor de a da indicatii si comparatia nivelului de pregatire al elevilor va fi mult mai apropiata de realitate.
 • -1 (1 vot)    
  Examen (Vineri, 24 iunie 2011, 23:52)

  Alina [anonim]

  Sa va fie rusine!!Ca spuneti asa de profesorii supraveghetori!Daca nu erati de acord cu asa ceva dece a-ti copiat si voi?DAca erau rezolvate foile de examen nu scriati ca acolo si gata!Eu sunt din Comuna Afumati din Judetul ilfov si am participat la evaluarea nationala!Profesori din sala mea nu ne-au lasat nici sa ne intoarcem!Dar noi nu comentam!Ati luat note mari!Altceva ce mai vreti!Duceti-va in strainatate daca nu va convine!
 • 0 (0 voturi)    
  Evaluarea Nationala 2011 (Sâmbătă, 25 iunie 2011, 0:15)

  Botosani [anonim]

  Este inadmisibil ce se intamplă in sistemul romanesc de invatamant. La evaluare s-a copiat şi in şcolile de "prestigiu" din Tg-Jiu, pe rupte, s-a practicat nepotismul la cea mai inalta scară . Copii cu medii generale de 6, 7 au luat la evaluare peste 9,50 .Este inadmisibil . Şi ca o incununare a acestor fraude , profesorii indemna copii (care stiu sa-si ceara drepturile şi stiu foarte bine ce s-a intamplat ) să nu facă contestaţii pentru ca le vor fi scăzute cu siguranta notele . Ce sa intelegem , că aceste comisii de corectare se vor razbuna tot pe elevi? Ruşine. Nu s-a schimbat nimic in 20 de ani de democratie.
 • +1 (1 vot)    
  Satu Mare (Sâmbătă, 25 iunie 2011, 0:24)

  mosko [anonim]

  Unde se pot reclama profesorii supraveghetori in clasele carora s-a copiat in cel mai nerusinat mod. La o scoala din SM au fost clase in care aproape toti copiii au luat aceleasi note si bineinteles note de peste 9 atat la romana cat si la matematica. La simularea de acum o luna la matematica doar cativa copii au luat note de trecere, 70% nu au luat nici nota 5, iar acum la examen peste 90% au luat note mai mari de 9. Iar d-na Directoare, prefacandu-se ca habar nu are ce se intampla de fapt, la afisarea rezultatelor era toata numai un zambet. Primul ei an ca directoare si primul an in care aproape toti elevii scolii sunt fruntasi la invatatura. De rasul lumii! Cum pot profesorii sa-i incurajeze pe copii sa fure si sa insele????? Ce satisfactie au acesti profesori? Bineinteles copiii care au copiat si au obtinut note uriase erau unul mai grozav ca celalalt. Cum vad pe forumuri, in multe scoli din tara s-a intamplat cam acelasi lucru. E foarte trist, Ar trebui cineva sa se sesizeze sau sa porneasca o ancheta, sa faca ceva.
 • 0 (0 voturi)    
  cl (Sâmbătă, 25 iunie 2011, 2:16)

  silvia [anonim]

  eu nu inteleg cum au putut unii sa copieze...la noi in scoala nimeni nu a miscat...orice material ne-a fost luat iar profesorii supraveghetori au stat cu ochii pe noi...atunci knd in elev a stranutat iar un altul a zis "noroc" a fost avertizat ca a doua oara este dat afara....la noi notele au fost luate pe drept...drept dovada au fost note si de 1 si de 2...de toate categoriile.
 • +1 (1 vot)    
  Copiat ! (Sâmbătă, 25 iunie 2011, 11:38)

  iullia [anonim]

  Ba da s-a copiat ! am o colega care abea de a trecut la matematica .. si la examen a luat 5.30 , cat o eleva care a invatat pentru acel 5 ! Deci invatamantul din Romania scade incetul` cu incetu`pana cand o sa putem toti avea nota 10 la examene , bac`uri si asa mai departe ! invatamantul din Romania este de kkt ! scuza`ti dar asta e adevarul !
 • +1 (1 vot)    
  "Examenul" National (Sâmbătă, 25 iunie 2011, 12:18)

  Elev [anonim]

  Mă întreb de ce noi, cei care nu am copiat la examene, am muncit atât. Mulţi ar zice ca am muncit pentru noi şi ne-am crescut singuri valoarea. Întrebarea mea este... la ce bun? Avem aceleaşi drepturi ca oricare alt elev ce "s-a descurcat". Avem acces la aceleaşi locuri. Deci ce ar trebui să învăţăm noi de aici? Că de fapt valoarea nu contează? Că în viaţă este important să "te descurci", nu să munceşti şi să ştii? Acesta este mejasul pe care ni l-aţi transmis, domnilor profesori supraveghetori care aţi permis copierea, ba chiar aţi ajutat. Aţi tăiat aripile unor copii care meritau sa zboare şi aţi pus aripi nemeritate altora. Să nu vă mai miraţi de calitatea oamenilor din viitor. Dumneavoastră aţi ajutat la formarea lor.
  Atât pot spune: la mine în clasă, colegi care cu greu treceau clasa la matematică au avut 10 în examen, iar elevii care au muncit au fost tot timpul deranjaţi de cei care în disperare de cauză incercau să "se descurce", furând de la elevii buni câte ceva. Majoritatea elevilor buni nu au reuşit să termine lucrările aşa cum trebuie, pentru că erau sâcâiţi şi nu reuşeau să scrie rezolvările, iar cei ce doar faceau exerciţii de copiere nu au luat nici mai mult nici mai puţin decât nota maximă. Gândiţi-vă la asta.
 • +1 (1 vot)    
  s-a copiat!! (Sâmbătă, 25 iunie 2011, 13:13)

  Andreea [anonim]

  la mine in scoala la lb romana nu s-a copiat absolut deloc, dar la mate...toata clasa..am fost singura care nu a copiat si m-am ofticat foarte tare...eu am resusit sa iau 10 la romana si 9.35 la mate. La o scoala vecina s-a copiat la ambele evaluari, si au fost elevi slab pregatiti, cu medii de 6 in generala care au luat 9.40...iar cei cu medii de peste 9, abia au luat un 8, pentru ca i-au lasat sa copieze pe ceilalti. Nu mi se pare deloc corect ca cineva care a dormit 4 ani pe banci si care se distra in timp ce altii invatau sa ia notele astea..rusine supraveghetorilor!!si apoi sa se mai comenteze ca de ce romanii nostri nu stiu nimic..eu cand am venit de la examen de la mate imi parea rau ca am invatat atatia ani de zile!scoala romaneasca e inutila!asta e adevarul
 • 0 (0 voturi)    
  Se fura tare la Neamt (Sâmbătă, 25 iunie 2011, 14:08)

  nuta [anonim]

  In scolile din mediul rural la Neamt directorii de scoli dau comanda subalternilor sa-i lase pe copii sa faca de un 5 si asa s-a intamplat insa nu au facut de 5 ci de 8,9,10.Joa mafia din scoli pentru ca acei copii care muncesc enorm sunt furati de niste incompetenti de directori, profesori, elevi
 • 0 (0 voturi)    
  examen incorect (Sâmbătă, 25 iunie 2011, 14:14)

  nicoleta [anonim]

  pacat de elevii care au muncit crezand ca este un examen corect. mare dezamagire!!!! furt pe fata. celor care vor ocupa locul elevilor buni pe nedrept le urez sa aiba parte de SUCCESURI. Rusine d-le Funeriu pentru ca incurajati hotia si minciuna.
  • 0 (0 voturi)    
   adevarat (Sâmbătă, 25 iunie 2011, 23:05)

   cineva [anonim] i-a raspuns lui nicoleta

   si eu am crezut ca examenul va fi f corect,uite ca nu a fost asa,si sufar enorm,pt ca parintii mei nu au dat niciun ban,nu au vb cu nimeni,ca sa trisez,eu am muncit enorm,nu am avut week-enduri,si am luat 9.25 la mate si 7.90 la romana(nu am inteles de ce,asa ca am facut contestatie)
   macar sa-m fie invatatura de minte,ca la bac sa-mi placesca si mie parintii,macar pt incredea mea,desi ai mei sunt oameni cinstiti si corecti
 • 0 (0 voturi)    
  Desfasurarea evaluarii nationale (Sâmbătă, 25 iunie 2011, 14:18)

  teo [anonim]

  nu inteleg de ce profesorii supraveghetori nu-si vad de treaba lor ...am participat la evaluarea nationala si am constatat ca totul merge cu "pile"...pe langa faptul ca sa "trisat",cei de la comisie au fost foarte drastici la note ,la limba romana am luat nota 7.40 si la matematica 7.85 ,media 7.62 .chiar daca sa copiat ,ma bucura faptul ca elevele care aveau 10 la limba romana si 10 la matematica au luat la romana in jur de 6.50-7 si la matematica 3-4-5 ...stiti la generala notele se i-au pe ochi frumosi ,sper sa nu fie si la liceu astfel .
  • 0 (0 voturi)    
   ---@yahoo.com (Sâmbătă, 25 iunie 2011, 15:20)

   dan [anonim] i-a raspuns lui teo

   s-a copiat pe ruuuupte mai rau ca la testele din clasa era o cacealma !
 • 0 (0 voturi)    
  Examen (Sâmbătă, 25 iunie 2011, 19:26)

  Anne [anonim]

  Examenul a fost foarte aiurea,pentru ca este inadmisibil sa se poata copia in acel hal.Sunt din Ploiesti si la scaoala unde am dat examen,profesorii care ne-au asistat au rugat copii din sala sa dea ciornele cu exercitiile rezolvate la ceillati care nu au facut absolut nimic. Nu e corect ca un copil de 4 si 5 la mate sa obtina peste 7,8.!! Inadmisibil.!! Poate ar fi trebuit sa ne asiste profesori din alte scoli, ar fi fost muult mai corect.!!
 • 0 (0 voturi)    
  Cum demascam hotia? (Sâmbătă, 25 iunie 2011, 20:28)

  eu [anonim]

  Domnilor parinti care aveti copiii la scolile din P.Neamt, si care au invatat de au rupt, va anunt va a-ti luat teapa.Daca vor prinde un liceu de mijloc e bine pentru ca vor veni foarte multi elevi din mediul rural cu medii foarte mari si le vor sufla locul pentru ca asa cum obisinuiesc de multi ani profesorii supraveghetori ajuta elevii pentru ca scoala sa nu fie monitorizata sau directorul scolii respective sa iasa foarte bine.Asta e sistemul din Romania, i-mi pare rau
 • 0 (0 voturi)    
  Concternatie (Sâmbătă, 25 iunie 2011, 20:38)

  Crina [anonim]

  Sunt mama unui elev care a luat nota mica adica 6.49 respectiv 6,00 .In coala noastra au existat 7 sali cu cate doi asistenti.In sala in care a picat baiatul meu nimeni nu a putut face o miscare iar in celelalte au copiat cu ajutorul profesorilor astfel incat colegi de-ai copilului meu care pe parcursul anilor scolari au fost mediocri au iesit cu note mai mari de 7.Asta nu e evaluare domnule Funeriu imi pare rau.
  • 0 (0 voturi)    
   Concternatie (hi hi ) (Marţi, 28 iunie 2011, 15:36)

   gigi [anonim] i-a raspuns lui Crina

   Daca copilul dvs era in salile unde s-a copiat mai erati revoltata Doamna ???? ha ha ha
 • 0 (0 voturi)    
  prosti (Sâmbătă, 25 iunie 2011, 22:09)

  marian [anonim]

  bai copi prosti nu mai spuneti ca sa copiat
  de asta apar si legile astea handicapate si de asta nu va lasa nici profesorii sa copiati,ca dati voi cu gura
  ai copiat,foarte bine,da nu mai spune peste tot.
  • 0 (0 voturi)    
   @marian (Duminică, 26 iunie 2011, 13:24)

   Parinte [anonim] i-a raspuns lui marian

   Daca esti absolvent al clasei a VIII-a si ai luat nota de trecere la examenul de limba romana e grav. Dupa cum scrii si te exprimi e clar ca nu ai habar de nimic la aceasta materie. Unii ca tine au note mari pe copiat. Ma sperie viitorul in acest caz!
 • 0 (0 voturi)    
  // (Sâmbătă, 25 iunie 2011, 23:06)

  O fata [anonim]

  A fost superba ce sa zic!!!In unele sali s-a copiat si in unele nu!Totusi prin acest examen a vrut sa se demonstreze inca o data ca banii rezolva orice:))Plus le sunt "taiate aripile" copiilor corecti si inteligenti ...dandu-le "incompetentilor "note asemanatoare cu un copil care a muncit un an intreg!Multumesc!:)(editat de HotNews.ro)
 • 0 (0 voturi)    
  copiat la evaluare (Duminică, 26 iunie 2011, 1:05)

  gigi [anonim]

  eu am luat note mari, nu maxime dar atat cat sa pot intra la oricare dintre liceele bune din iasi. ce ma supara e ca la noi au fost colegi care au copiat. o panarama din clasa mea, a luat 10 la mate desi daca nu putea copia nu lua mai mult de 5. asa ca nu-mi ramane decat sa va spun ca acest examen a fost bataie de joc...
  si s-au strans bani de protocol. cate 6 lei de copil la inceput pe urma cate inca 4 lei de caciula.
 • 0 (0 voturi)    
  FRAUDA (Duminică, 26 iunie 2011, 10:45)

  ANDA [anonim]

  urmariti rezultatele de la colegiul racovita iasi colegiu renumit prin pilele care le accepta inca din clasa 5-a.in afara de 2 fete (diaconu si tesloianu),olimpice nationale la absolut orice,si ignat andreea de asemenea de exeptie,uitati-va cum cei cu litera i au toti 10.pacat ,pentru ca,alti copii exraordinari care chiar ar merita li s-a dat nota mica exact la obiectul la care sunt olimpici judeteni ani la rand.
  la fel la liceul negruzzi .in afara de 2, 3 copii care chiar merita 10,copiii care au adus diplome acestui liceu,nu au loc la.10 . colegiul national va pierde un olimpic national 3 ani la rand,datorita comisiei de lb romna care si-a batut joc de ei,in timp ce alte comisii de la alte colegii umflau note la lb romana,unde nu-i nimic batut in cuie.
 • 0 (0 voturi)    
  de ce (Duminică, 26 iunie 2011, 10:58)

  ANDREI [anonim]

  domnisoarele olimpice din clasa 8 c
  cu litera s(va stiti foarte bine care sunteti)de la col .national iasi, nu trebuia sa-i dati sa copieze colegului dintre voi.stiu ca v-a fost mila de el,ca era vai de capul lui si la simulare, dar trebuia, sa-i dati cat sa ia, nu sa aiba o nota atat de mare incat sa ia locul unui copil olimpica national 3 ani la rand care v -a parasi ,probabil colegiul.baiete pupa-le si aprinde-le lumanari fetelor si roaga-te pentru sanatatea lor sa te ajute si la bac,ca merge in romania
 • 0 (0 voturi)    
  nedreptati (Duminică, 26 iunie 2011, 11:27)

  oana [anonim]

  clasa mea a fost impartita in 2 grupe. in prima grupa cea mai mica nota a fost 7,la un elev care abia stie tabla inmultirii.deci profesorii le-au dictat toate raspunsurile la orice exercitiu.grupa mea nu a putut copia deloc,iar cea mai mare nota a fost la mate 6,8.credeti ca e corect ca unii sa fie ajutati la ambele examene si altii deloc?
 • 0 (0 voturi)    
  nelamurire (Duminică, 26 iunie 2011, 19:03)

  io [anonim]

  fratilor, eu una raman trasnita de ceea ce citesc aici. "s-a copiat", "s-a copiat"... spun multi de aici... fratilor, CE ANUME s-a copiat, ca nu pricep o iota. ce dreaq sa copii la matematica, de exemplu?? sau chiar si la romana.... compunerea celui de langa tine??? sau la mate?? copii ce a facut cel de langa tine?? da' ala putea sa greseasca, nu?? de unde stiti voi, cei care nu invatati prea bine (ma refer doar la aceia) ca ce copii de la colegul de langa tine, este bine?? hai, sa fim seriosi... sau...inca ceva: cica "copiutze". Ce copiutze, fratilor?? pe bune, daca pricep... am impresia ca incepeti sa o luati razna...sau am ramas eu in urma la capitolul "copiat". eu stiu ca atunci cand se "copie" se copie dupa o fituica ceva... daca ar fi fost un examen la istorie sau la geografie, hai mai intelegeam (desi, poate nici acoloÂ), dar la mate, ce sa copii, frate? ca la mate, daca stii, stii, daca nu, nu. acolo sunt formule, calcule pe care trebuie sa le faci singur... cum naiba sa copii??
  • 0 (0 voturi)    
   @io (Luni, 27 iunie 2011, 14:50)

   Participant la examene [anonim] i-a raspuns lui io

   Chiar nu stii? Chiar o luam razna? Hai sa incerc sa te luminez, s-a copiat in mai multe moduri, primul de pe ciornele celor care au rezolvat subiectele ( la gramatica si matematica identic, la compuneri ca sursa clara de inspiratie), ciorne date de buna voie sau pur si simplu smulse de pe banci sub atenta "supraveghere"a profesorilor; unora le-au dictat "dascalii" supraveghetori rezolvarea iar alti participanti au dictat pur si simplu rezolvarea colegilor "mai neajutorati'" care avand mai multe surse de insipratie, deci minte colectiva, au reusit note chiar mai mari decat cei care au suflat... Vezi, nu noi am luat-o razna ci oraganizatorii acestor examene,
 • 0 (0 voturi)    
  Copiatul in scoli (Duminică, 26 iunie 2011, 19:06)

  Elly [anonim]

  in craiova ,la Fratii Buzesti nu s-a copiat ,defapt nici macar nu s-a putut misca ,astfel incat elevii sa verifice raspunsurile.oricum majoritatea elevilor, in special cei buni au luat note mari (peste 9) ,iar ceilalti note mai mici. elevilor le este frica sa nu vina copii din alte comune sau alte scoli in care s-a copiat si sa le ia locurile.prin urmare nu s-a copiat peste tot asa cum zic unele persoane/surse.
 • 0 (0 voturi)    
  evaluare (Duminică, 26 iunie 2011, 19:42)

  cris [anonim]

  Eu am fost la alta scoala sa dau evaluarea. Totul a decurs foarte corect, nu a copiat nimeni, nu s-a intrat cu nimic in clasa de examen.
  Notele s-au luat corect, sunt copii buni care au luat note mici si datorita emotiilor.
  Sunt din Ploiesti si am media finala 8,27(nu m-am descurcat la mate), credeti ca o sa se intre cu medii mai mici anul acesta? Oare am sanse la filologie ca sa scap de mate?
 • 0 (0 voturi)    
  cred ca e defect national (Luni, 27 iunie 2011, 0:21)

  Nu conteaza [anonim]

  dupa ce ca suntem cum suntem mai si semnalizam. eu nu concep ca sa ies din clasa de examen si sa incep sa spun ca am copiat sau ca am facut cine stie ce. asta e viata trebuie sa tinem pasu cu ea. nu sunt unu dintre cei care copiaza pe la examene dar mi se pare aiurea cand vad niste copii care ies din examen si recunosc ca au copiat - atunci sa nu i se recunoasca nota si sa mai dea examenul o data cu niste profesori mai exigenti. Noua ne lipsesc cei 7 ani. Trebuie sa bage invatamant obligatoriu dupa 7-8 ani poate se mai schimba ceva.
 • 0 (0 voturi)    
  se copiaza ! (Luni, 27 iunie 2011, 0:44)

  anonim [anonim]

  eu sunt din judetul dambovita , si pot spune ca in 50% din scoli s-a copiat. au fost scolii in care profesorii au rezolvat subiectele si le-a trimis asistentilor de sali care le-a dictat elevilor. e penibil deoarece ei obtin note mari si ne-o iau in fata la liceu. Persoana care a luat 3 intr-o simulare de evaluare nationala la matematica a reusit sa ia 9,80 in examen. cam greu de crezut nu`i asa?
 • 0 (0 voturi)    
  nebunie pe fata (Luni, 27 iunie 2011, 0:56)

  evaluare [anonim]

  s-a copiat in nesimtire,,cei de la supavegheat au dictat raspunsuri,,iar presedintii de comisie de evaluare au avut preferinte pentru diversi lucrai,,,ca e fiica nu stiu carui primar,,ca e fiica nu mai stiu cui,,,si nu inteleg de ce,profesori evaluatori din anumite scoli au venit la corectat in centre unde aveau lucrari ale elevilor din scolile de unde predau??
 • 0 (0 voturi)    
  evaluare (Luni, 27 iunie 2011, 18:22)

  anonim [anonim]

  sunt din judetul ialomita, si pot spune ca in scoala mea nu s-a copiat in prostie, dar totusi s-a copiat, chiar daca profesorii au fost destul de stricti. sunt mandru sa spun ca am luat 9.90 la romana (9.30 nota initiala, am depus contestatie si comisia mi-a acordat inca 60 de sutimi) si 10 la matematica si sunt bucuros ca am reusit sa obtin aceste note prin munca proprie
 • 0 (0 voturi)    
  admitere la.................copiat (Luni, 27 iunie 2011, 18:31)

  ady [anonim]

  In clasa mea s-a copiat pe rupte, eu care am invatat 4 ani si am muncit din greu sa obtin cat de cat o medie buna la clasa, dar din cauza supreveghetorilor care se faceau ca nu vad cand colegii copiaiau, nu am putut sa ma concentrez suficient si am luat 7 si 15 la romana si 8 50 la matematica.Sincer nu am copiat am facut totul pe capul meu iar altii care au 5 si 6 si abia se tarasc sa treaca clasa au luat note de peste 9.Am facut contestatie si mi se pare aberant faptul ca iti mareste madia doar daca dupa contestatie ti s-a marit nota cu 50 de sutimi una este 7 si 15 alta este 7 50 dupa contestatie.Puteam sa intru la un liceu mai bun.RUSINE!!!!!!!!!
 • 0 (0 voturi)    
  Scoala din ziua de azi! (Luni, 27 iunie 2011, 23:05)

  Ioana [anonim]

  Evaluarea Nationala nu consider ca a fost un examen care sa reflecte cunstintele noastre la limba si literatura romana cat si la matematica.In mai multe judete s-a copiat...Iasi,Cluj,Prahova,Brasov....si multe altele....si nu mi se pare corect ca un elev premiant care invata pentru note cat mai mari sa ia aceleasi note cu un elev care de abia stie tabla inmultirii.Cum?Pe copiat.Este inadmisibil!!..Cineva trebuie sa faca ceva cat mai repede, o sa ajungem sa fim considerati cei mai PROSTI din Europa!!Trebuie facut ceva URGENT!!
 • 0 (0 voturi)    
  N-am copiat. (Luni, 27 iunie 2011, 23:46)

  Ioana [anonim]

  Copiat? nuu..din cauza invidiei intre profesori fiecare vrea sa fie director .Cel putin la mine in scoala nu s-a copiat.In alte scoli am mai auzit asemenea chestii si oricine a putut sa ia o nota de trecere, jalnic.Notele pe care le-am luat sunt pe buna dreptate oricum imi convenea si mie sa copii si sa i-au note cum au luat colegii din anii trecuti.
 • 0 (0 voturi)    
  Circ nu examen la unele scoli (Marţi, 28 iunie 2011, 7:20)

  Valentin [anonim]

  Scoala nr. 4 Pitesti...S-a copiat cu INDEMNUL profesorilor ,au circulat foile prin sali,a fost circ nu examen.Pur si simplu asta insemna inconstienta ,un "soricel" oarecare de la alta scoala ,care a stat si a invatat ,nu ajunge la un liceu bun, din cauza ca niste profesori inconstienti lasa toate pramatiile sa copieze.Probabil ca aceasta scoala o sa fie si laudata pentru rezultatele obtinute,culmea ironiei ...Astfel de profesori merita din punctul meu de vedere tot dispretul si imi este teribil de scarba de ei .
 • 0 (0 voturi)    
  si la noi ca peste tot (Marţi, 28 iunie 2011, 15:24)

  pisi [anonim]

  Si la SAM Ghe Panculescu s-a copiat. Se stie in clasa cu cei de la litera "D" cum s-au influentat notele...Rusine!
 • 0 (0 voturi)    
  atitudinea (Marţi, 28 iunie 2011, 20:51)

  Liana [anonim]

  nici unul nu v-ati ridicat in picioare sa protestati impotriva hotiei, asa ca taceti si rabdati hotii
 • 0 (0 voturi)    
  cum iau corijentii aproape 10 (Miercuri, 29 iunie 2011, 14:53)

  alexandra [anonim]

  la noi la liceu s-a copiat mult... au venit chiar profesorii cu rezolvarile in clase, dar le-au dat numai celor care nu stiau... asa o colega din clasa mea a luat aceeasi nota cu mine(9,80) la matematica, cand ea fusese corijenta la mate pe primul semestru... e normal asa ceva? dar n-ai ce sa le faci acum ca faptul a fost consumat...
 • 0 (0 voturi)    
  // (Vineri, 1 iulie 2011, 12:42)

  emilia [anonim]

  ROMANIA!!!!Tara mizera!!Sunt eleva a clasei a 8 ..am dat evaluarea nationala ..si am observat ca si scoala este asemeni celor din guvern!!!!!Vreau sa luati id meu daca este vre-o problema .Cred ca si un copil ca mine ar putea sa se implice mai mult ca voi in ceea ce priveste TARA ROMANEASCA..Nu mai stiti ce mare importanta avea tara noastra !!Ati facut-o un gunoi ...un loc in care nici ROMANI nu isi mai gasesc linistea !Saracia , prostia , nedreptatea sunt cuvintele care o caracterizeaza .Mi-asi fi dorit sa nu ma fi nascut ...daca asi fi stiut de ce voi da in viata asta ...sper ca in viitor sa pot rezolva ceva ..sau sa puteti voi MARELE GUVERN sa rezolvati ceva .....eu nu mai stau in asa tara daca stiu ca nu am nici un viitor ..si sper sa se rezolve si problema mare a tarii CONDUCATORII DIN EA!!!!(editat de HotNews.ro)
 • 0 (0 voturi)    
  /// (Duminică, 3 iulie 2011, 15:02)

  corina [anonim]

  Buna in scoala mea nu pot sa spun ca s-a coipat insa profesoara care a stat in clasa mea la pazit in prima zi la limba si literatura romana nu pot sa spun ca a fost corecta.Ne-a stresat si nci macar sa scriem nu ne-a lasta statea tot timpul cu privirea pe noi si mai ales ca nci nu ne lasa sa scriem tot tipa la noi si noi nu faceam absolut nimic rau ........iar la adoua proba s-au schimbat profesorii si asa s-a intaplat si in clasa unde a fost trimisa la pazit ....se poate vedea si dupa notele pe care le-am luat
 • 0 (0 voturi)    
  maditza_mada31@yahoo.com (Duminică, 3 iulie 2011, 15:06)

  mada [anonim]

  o tara de nimic......ce pot invata copii in scolii mai ales cu funeriu asta e un prost de prima clasa el nu stie nci genul cuvantului coleg si mai vorbeste de altii nushtiu cum a ajuns omul asta sa fie ministrul educatiei.De aceea tara pierde pei cei mai buni toti pleaca inafara ca sa-si faca un trai mai bun nu intr-o tara cu cei maiprosti guvernati SA VA FIE RUSINE!


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by