Universitatea Babes-Bolyai a dat publicitatii, marti seara, un comunicat prin care anunta ca impotriva unui profesor universitar a fost initiata procedura de excludere, in urma unui scandal sexual in care acesta este implicat, anunta Agerpres. Profesorul Ilie Parpucea este acuzat de o studenta ca i-ar fi cerut servicii sexuale in schimbul promovarii unui examen. Studenta l-ar fi filmat pe profesor cu o camera ascunsa, intr-o camera de camin pe care Ilie Parpucea o avea la dispozitie.

"Decanatul si Colegiul Consiliului Profesoral al Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor au initiat procedura de excludere din Universitatea Babes-Bolyai a profesorului Ilie Parpucea, pentru comportament inadmisibil si reprobabil", se arata in comunicatul Universitatii.

In comunicat se mai precizeaza ca Elena Filip, administrator al Caminului Economica I, si-a inaintat demisia "in urma incalcarii Regulamentului de cazare, care a permis folosirea ilegala a spatiului dintr-un camin studentesc de catre cadrul didactic mentionat".