O fetita de 10 ani care a disparut vineri de acasa a fost gasita moarta, in noaptea de sambata spre duminica, intr-un canal din zona localitatii Jimbolia (Timis), un barbat suspect in acest caz fiind dus pentru audieri la Politie, unde a recunoscut ca a violat-o si a omorat-o prin strangulare, transmite Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Timis, Andreea Cinteza, a declarat ca politistii din Jimbolia au fost sesizati, sambata, ca o fetita de zece ani a disparut de acasa vineri dupa-amiaza, acestia descoperind cadavrul ei intr-un canal din apropierea localitatii, in noaptea de sambata spre duminica.

Potrivit anchetatorilor, fetita statea peste vara la bunici, in Jimbolia, iar vineri, in jurul orei 15.00, a plecat impreuna cu un barbat de 40 de ani, cunoscut al familiei, la scaldat.

Familia fetitei a anuntat insa disparitia acesteia abia sambata seara.

Conform surselor citate, fetita a fost descoperita dezbracata intr-un canal, iar rochita pe care o purta era pusa deasupra cadavrului.

Cinteza a precizat ca duminica dimineata politistii l-au prins pe barbatul de 40 de ani cu care fetita plecase la scaldat, acesta fiind dus la audieri.

Anchetatorii au precizat ca suspectul si-a recunoscut fapta si a declarat in timpul audierilor ca a violat-o, iar apoi a omorat-o prin strangulare deoarece s-a speriat cand a vazut sangele.