Autoritatile au demarat, marti dimineata, operatiunile de demolare a cortului in care functiona unul din cele mai exclusiviste cluburi de pe litoral, Bamboo, potrivit publicatiei Ziua de Constanta. Ministerul Turismului si Dezvoltarii regionale a precizat ca societatea care detine clubul a fost somata vinerea trecuta, pentru ca s-a constatat ilegalitatea totala a constructiei aflata pe plaja din spatele hotelului Rex din Mamaia.

Un concet in Bamboo MamaiaFoto: Agerpres

Actiunea de demolare a inceput marti dimineata, fiind realizata de angajatii companiei Socum Trans, care are un acord cu Ministerul Turismului si Dezvoltarii Regionale.

Ziua de Constanta a scris ca "pe plaja din spatele hotelului Rex din Mamaia, unde functiona clubul, se aflau doar muncitorii care zoresc sa-si termine lucrul, dar si cativa jandarmi care pazesc eventualii intrusi care vor sa perturbe actiunea".

Pagina de internet oficiala a clubului bamboosportingclub.ro nu mentioneaza nimic in legatura cu actiunea autoritatilor.

Potrivit informatiilor de pe pagina sa oficiala, Bamboo Mamaia are o capacitate de 1.100 de locuri la mese si o capacitate totala de 3.000 de persoane. Despre club se scrie: "Litoralul romanesc a fost slefuit si are acum un plus un rafinament: noul Club Bamboo Mamaia".

Clubul este prezentat drept "noul diamant al marii".

Citeste mai multe pe Ziua de Constanta, unde poti vedea si o FOTOGALERIE de la actiunea autoritatilor.