Omul de afaceri Irinel Columbeanu s-a deplasat, miercuri, la Palatul Victoria, pentru a depune la Registratura Guvernului un document prin care solicita ajutorul premierului Emil Boc in cazul fiicei sale, Irina.

Documentul cuprinde peste 100 de pagini si prezinta date prin care Irinel Columbeanu argumenteaza necesitatea de a i se acorda custodia fiicei sale.

El a cerut la Registratura sa fie asigurat ca documentul depus va ajunge direct la primul-ministru si ca va primi un raspuns in termenul legal de maxim 30 zile.

"Am asteptat pana in ultima secunda inainte de a recurge la acest gest, care este unul pentru siguranta tuturor copiilor. Copilul meu trebuie sa fie extras din aceasta atmosfera de adanca promiscuitate", a spus Columbeanu, citat de Mediafax.

El a aratat totodata ca a aflat, marti seara, pe internet, ca fiica sa a fost hranita, dupa ora 22.00, cu snacks-uri intr-un butic si a traversat strada pe culoarea rosie a semaforului, in timp ce era cu matusa ei, Ramona, sora Monicai, fapt pe care l-a reclamat miercuri dimineata la Directia pentru Protectia Copilului sector 5.

"Am primit insa pe e-mail un raspuns hilar, cum ca se va verifica daca a traversat pe rosu, de parca angajatii acestei institutii se transforma in agenti de circulatie", a adaugat Columbeanu.

Presa a relatat in ultimele zile ca Monica ar fi plecat in America si ar fi lasat-o pe fiica ei, Irina, in grija surorii sale pana pe data de 15 mai.