O batrana in varsta de 70 de ani si fiul sau de 43 de ani au fost gasiti decedati, vineri, in apartamentul in care locuiau in municipiul Calarasi, iar rudele si vecinii acestora spun ca este posibil ca acestia sa fi murit de foame, relateaza Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Calarasi, politistii si pompierii au fost sesizati de catre vecinii familiei, care au spus ca nu i-au mai vazut de mult timp pe cei doi, iar autoritatile au intrat in locuinta spargand un geam.

"Batrana si fiul ei locuiesc la parter, intr-un apartament aflat langa Sala Polivalenta din Calarasi, iar la sesizarea pe care am primit-o pompierii si politistii au intrat in casa spargand un geam al locuintei. Femeia de 70 de ani a fost gasita in dormitor, baiatul ei in sufragerie, iar la prima evaluare a trupurilor neinsufletite nu s-au constatat urme de violenta. Corpul barbatului era aproape intact, iar femeia era in stare de putrefactie. Urmeaza sa fie facuta necropsia pentru a stabili cauzele decesului", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Calarasi, inspector Ramona Tudor.

Rudele si vecinii familiei spun ca este posibil ca acestia sa fi murit de foame, in conditiile in care in locuinta nu a fost gasit nimic de mancare, iar cei doi erau foarte slabi.