Politia din Valencia a arestat un roman care a fost prins in timp ce fura 200 de kilograme de suruburi. Romanul, care si-a recunoscut fapta, a fost condamnat la patru luni de inchisoare.

Barbatul a intrat intr-o zona a circuitului interzisa publicului, unde administratorii pistei depoziteaza materialele de constructii, scrie levante-emv.com citat de Mediafax.

El a luat suruburile, le-a pus intr-un carucior de cumparaturi si a fost prins de politisti in timp ce impingea carutul in cartierul Nazaret, scrie gandul.info. Initial, procurorul ceruse o pedeapsa de sase luni de inchisoare, dar aceasta a fost redusa la patru luni, pentru ca inculpatul si-a recunoscut fapta.

Suruburile, care sunt folosite la asamblarea standurilor, au fost furate cu doar cateva zile inainte de inceperea lucrarilor de instalare a tribunelor, pentru cursa de Formula 1 care va avea loc pe 26 iunie, la Valencia.

Politistii cred ca barbatul urma sa vanda suruburile la fier vechi, dar spun ca n-ar fi luat mai mult de 600 de euro pe ele.