Noua persoane au fost ranite in urma accidentului petrecut, joi dimineata, pe DN 38, in localitatea constanteana Topraisar, dupa ce un tir a intrat pe contrasens si a lovit un microbuz si un autobuz in care se aflau peste 40 de pasageri, potrivit reprezentantilor Politiei Rutiere Constanta, scrie Mediafax.

Conform sursei citate, accidentul s-a petrecut dupa ce soferul unui tir din Ucraina care se deplasa spre Vama Negru Voda a adormit la volan, iar autotrenul a intrat pe contrasens si a lovit din lateral un autobuz, dupa care a intrat intr-un microbuz.

In cele din urma, autotrenul s-a oprit in zidul unui imobil de pe marginea drumului. In urma accidentului au fost ranite noua persoane care se aflau in microbuz, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Constanta, Carmen Serbanescu.

Cei noua raniti, a caror stare nu este grava, au fost preluati de mai multe ambulante si transportati la Spitalul Judetean Constanta.

Sursa citata a precizat ca in autobuz se aflau 30 de pasageri, iar in microbuz erau 13 persoane, care faceau naveta.

La ora transmiterii acestei stiri, traficul pe DN 38 se desfasura ingreunat, pe un singur fir, in zona localitatii Topraisar. Accidentul s-a petrecut in jurul orei 5:50.