Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a catalogat miercuri, la Targu-Jiu, ca fiind o "informatie vesela" afirmatia senatorului PSD Olguta Vasilescu precum ca PDL ar fi comandat 4 milioane de biciclete din China, acestea reprezentand "material de propaganda" pentru urmatoarea campanie electorala.

Elena Udrea a opinat ca era vorba despre "masinute pentru Victor Ponta si nu de biciclete pentru PDL", scrie Agerpres.

"Este o informatie vesela, dar m-am distrat sa vad ca anumite televiziuni s-au grabit sa ia de bun ce a zis doamna Vasilescu. Eu cred ca era vorba de masinute pentru domnul Ponta, nu de biciclete pentru PDL", a spus ministrul democrat-liberal.

Afirmatia senatorului PSD a fost comentata si de premierul Emil Boc, care a spus ca "nu merita sa fie luata in seama si nici sa se poata comenta pe tema unei asemenea declaratii".

Senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu a scris, miercuri, pe blogul sau ca PDL a comandat in China 4 milioane de biciclete, reprezentand "material de propaganda pentru urmatoarea campanie".

"Aflu ca PDL, partidul asta care tot taie de la saraci (ca nu mai e de unde!), a comandat, tocmai in China, 4 milioane de biciclete. Material de propaganda pentru urmatoarea campanie! Daca sunt sau nu portocalii, n-as putea sa va povestesc... Dar informatia e sigura si imi parvine din doua judete diferite! Nu mai merge cu galeata, cu sacosa cu alimente, cu perechea de cizme portocalii, cu umbrela si cu ce (...) le mai trece prin cap! La un popor saracit si revoltat e nevoie de inovatie, de cadouri mai consistente", a afirmat Vasilescu.