Un militar din Buzau si-a impuscat mortal sotia in benzinaria la care aceasta lucra, apoi s-a sinucis. Cei doi erau in proces de divort si isi cresteau separat cei doi gemeni in varsta de 11 ani.

Femeia a apucat sa apese butonul de panica. Trupurile neinsufletite ale celor doi au fost gasite de un client al statiei.

"In statia PECO Speed Oil au fost gasite cadavrele unei femei de 31 de ani, angajata la aceasta benzinarie, si al unui barbat de 34 de ani, care prezentau plagi prin impuscare. Au fost transportate la Serviciul de Medicina Legala. Din primele verificari efectuate de echipa operativa se pare ca incidentul s-a produs pe fondul geloziei, barbatul impuscandu-si sotia dupa care s-a sinucis", a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Buzau, subcomisarul Florina Crucianu.

Nu se stie daca subofiterul era in timpul serviciului, a declarat la Antena 3, Ion Marin, sef IPJ Buzau.

Anchetatorii urmeaza sa vizioneze imaginile de pe camerele de supraveghere din benzinarie pentru a stabili ce s-a intamplat exact.

In varsta de 34 de ani, barbatul era sergent major la o unitate de geniu din Maracineni si se intorsese in toamna anului trecut dintr-o misiune in Irak.