O batrana internata in Centrul de Ingrijire si Asistenta din Cluj-Napoca a incercat sa ii dea, vineri, premierului Emil Boc, o bancnota de zece lei, dupa ce a primit de la acesta o punga cu cadouri de Pasti, scrie Mediafax.

Premierul Emil Boc a vizitat, vineri dupa-amiaza, Centrul de Ingrijire si Asistenta din Cluj-Napoca, unde sunt internate 110 persoane in varsta, barbati si femei, care nu au familie sau locuinta ori sufera de diverse boli, Boc impartind pungi cu cadouri de Pasti.

La intrarea intr-unul din saloane, o batrana care statea pe marginea patului si-a numarat mai multe bancnote de zece lei, iar cand premierul i-a inmanat punga cu cadouri de Pasti aceasta a incercat sa ii dea o bancnota, Emil Boc refuzand-o.

"Nu trebuie. Sa ii pastrati dumneavoastra. Aveti si o Biblie aici, ce frumos. Cu credinta in Dumnezeu trecem peste toate. Doamne ajuta", i-a spus Boc, dupa care s-a indreptat spre o alta persoana asistata din salon pentru a-i inmana pachetul.

Boc a fost insotit, in cadrul vizitei la centrul respectiv, de prefectul de Cluj, Florin Stamatian, de presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, de primarul din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, de deputatul Daniel Buda si de senatorul Mihail Hardau.