Jurnalistul Cornel Nistorescu a fost trimis in judecata in dosarul privind accidentul pe care l-a provocat in decembrie 2008, in urma caruia au fost raniti grav doi tineri, au declarat, miercuri pentru Mediafax, surse judiciare.

Jurnalistul Cornel Nistorescu a fost implicat, in 6 decembrie 2008, intr-un accident rutier in urma caruia doi tineri au fost raniti grav, dupa ce au intrat cu motocicleta in masina condusa de ziarist, pe care acesta a intors-o intr-un scuar, patrunzand apoi pe celalalt sens de mers.

Cornel Nistorescu se afla, in sambata de 6 decembrie, in jurul orei 21.00, la volanul unui BMW pe Bulevardul Lascar Catargiu, in sensul de mers dinspre Piata Victoriei spre Piata Romana, iar la intersectia cu strada Gheorghe Manu a intors masina intr-un scuar si a patruns apoi pe sensul celalalt de mers, de unde venea o motocicleta Honda pe care se aflau doi tineri - un baiat si o fata.

Soferul motocicletei, Tiberiu Florescu (34 de ani), nu a mai putut evita impactul cu masina condusa de jurnalist, atat el, cat si tanara care il insotea, fiind raniti grav si transportati la spital.

Lui Cornel Nistorescu i-a fost suspendat permisul de conducere si i s-a intocmit dosar penal, fiind, totodata, testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Cei doi tineri acrosati de autoturismul lui Nistorescu au avut nevoie de spitalizare, fata fiind cel mai grav ranita.

Astfel, Nistorescu va fi judecat pentru vamatare corporala grava din culpa, Judecatoria sectorului 1 Bucuresti urmand sa decida in acest caz.