13 linii RATB au program prelungit in noaptea de Inviere

de Alina Neagu     HotNews.ro
Marţi, 19 aprilie 2011, 17:24 Actualitate | Esenţial

RATB anunta ca 13 linii de transport in comun vor avea program prelungit in noaptea de Inviere, urmand sa circule pana la ora 5:00 dimineata, la intervale de 30 de minute, plecarile din cartiere spre zona centrala incepand de la ora 22:00, iar retur de la ora 22:30, potrivit Mediafax.

Astfel, in noaptea de Inviere vor functiona linia 7 pe traseul de baza intre CFR Progresul, Piata Eroii Revolutiei si Piata Unirii, linia 20 intre Laromet, Bd. Ion Mihalache si terminalul Banu Manta, linia 21 pe traseul de baza intre Pasaj Colentina si intersectia Calea Mosilor/Str. Cavafii Vechi, apoi prin Calea Mosilor pana la terminalul Piata Sf. Vineri, linia 32 pe traseul de baza intre Depoul Alexandria si Piata Unirii, linia 34 pe traseul de baza intre Depoul Dudesti, Bucur Obor, Piata Victoriei si terminalul Banu Manta, linia 41 pe traseul de baza intre Ghencea, Piata Crangasi si Piata Presei Libere.

Linia 104 va functiona pe traseul de baza numai intre Granitul, Piata Hurmuzachi si Piata Unirii, linia 311 va functiona pe traseul de baza intre terminalul FAUR si Piata Rosetti, apoi pe un traseu prelungit prin Bd. Carol, Piata Universitatii pana la Piata Unirii, linia 331 va functiona pe traseul de baza intre Cartier Damaroaia si Piata Romana, apoi pe un traseu prelungit prin Bd. Ghe. Magheru, Piata Universitatii pana la Piata Unirii, linia 336 va functiona pe traseul de baza intre Complex Comercial Apusului si Piata Universitatii, apoi pe un traseu prelungit pana la Piata Unirii, linia 368 va functiona pe traseul de baza intre terminalul Valea Oltului si Galeriile Orizont, apoi pe un traseu modificat prin Bd. N. Balcescu, Piata Universitatii pana la Piata Unirii, cu intoarcere prin Bd. I. C. Bratianu, Piata Universitatii, Piata Romana, apoi traseul actual.

Linia 381 va functiona pe traseul de baza numai intre Piata Resita, Piata Sudului si Piata Unirii, iar linia 385 pe traseul de baza numai intre terminalul Ghencea si Piata Unirii.

Luni, 25 aprilie, mijloacele de transport RATB vor circula dupa un program corespunzator unei zile de duminica.


Citeste mai multe despre   
[P] Afla cum poti sa-ti imbunatatesti aerul din locuinta

Stiati ca umiditatea mare poate provoca probleme de respiratie si de adaptare la temperaturi mari?

162 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSBuchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică