Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, ramane in arestul Inspectoratului de Politie a Judetului (IPJ) Olt, dupa ce magistratii Tribunalului Olt au dispus mentinerea mandatului de arestare preventiva, pe care l-au prelungit cu 60 de zile, anunta Mediafax.

Magistratii Tribunalului Olt au dispus, vineri seara, mentinerea in arest a lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova l-au trimis in judecata pentru tentativa de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, instigare la marturie mincinoasa neurmata de executare, si portul cutitului, fara drept, in locuri si imprejurari in care s-ar putea primejdui viata ori integritatea corporala a persoanelor.

"S-a decis mentinerea arestarii preventive cu inca 60 de zile, insa in acest timp poate sa faca orice cerere de eliberare sub control judiciar daca doreste", a declarat judecatorul Cosmin Mitrache.

Potrivit incheierii Tribunalului Olt, completul care a judecat mentinerea masurii arestarii preventive a constatat ca "temeiurile care au determinat aceasta masura impun in continuare privarea de libertate a inculpatului".

Decizia magistratilor de la Tribunalul Olt nu este definitiva, putand fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Craiova.