Un barbat in varsta de 56 de ani a murit, vineri, la Spitalul Municipal din Carei, la cateva ore dupa ce a prezentat muscat de caini, cazul fiind anchetat de politistii satmareni, anunta Agerpres.

"In urma activitatilor investigative efectuate de politisti, s-a stabilit ca barbatul ingrijea trei caini rasa Rottweiler in curtea unui imobil, unde locuia fara forme legale. In continuarea cercetarilor, politistii au aflat ca animalele apartin unui cetatean din Carei de 36 de ani, fiind inregistrati la Politia Municipiului Carei, conform legislatiei in vigoare", se arata intr-un comunicat al Inspectoratului Judetean de Politie Satu Mare.

Potrivit unui comunicat de presa al Inspectoratului Judetean de Politie Satu Mare, politia a fost sesizata vineri de catre cadre medicale de la Spitalul Municipal Carei despre faptul ca la aceasta unitate a fost adus cu ambulanta un barbat care prezenta multiple muscaturi de caine si care ulterior a decedat. La fata locului s-au deplasat politistii de investigatii criminale si specialisti criminalisti. Din verificari, a rezultat faptul ca barbatul de 56 de ani, din Carei, a fost transportat cu ambulanta la spital fiind constient, insa ulterior a decedat.

Cercetarile in acest caz continua pentru a se stabili cu exactitate in ce imprejurari s-a produs incidentul.