Vremea de primavara se mai lasa inca asteptata, desi suntem la jumatatea lunii aprilie. Daca joi ploua in aproape toata tara si vantul bate cu putere, la munte ninge. Joi noaptea, in Poiana Brasov a nins serios, stratul de zapada ajungand la peste 10 cm.

Meteorologii spun ca joi vremea va fi racoroasa, chiar rece pentru aceasta perioada in cea mai mare parte a tarii.

Va ploua pe arii extinse in estul, sud-estul tarii si local in celelalte regiuni. Ploile vor avea si caracter de aversa si vor putea fi insotite de descarcari electrice. Cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 20-25 l/mp in Dobrogea, sudul Moldovei si Muntenia.

In zonele montane, estul Transilvaniei si posibil si in nordul Moldovei, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 7 si 15 grade.

Si la Bucuresti va fi frig pentru aceasta data. Cerul va fi noros si va ploua, iar temperatura maxima nu va trece de 11 grade.

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis miercurio informare meteo prin care se anunta precipitatii insemnate si intensificari de vant in mai multe regiuni din tara, incepand de miercuri noapte pana vineri la pranz.

De sambata, meteorologii spun ca ploile se mai restrang, iar vremea se incalzeste usor. Maximele prognozate se vor incadra intre 9 si 17 grade.