Medicii legisti confirma ca omul de afaceri Constantin Spak gasit mort in incinta fermei sale din comuna Valea Mare, judetul Olt, s-a sinucis, injunghiindu-se de trei ori cu un cutit in inima, una dintre lovituri fiindu-i fatala, relateaza Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Olt, comisar Claudia Radu, medicii legisti din Slatina au descoperit la examinarea cadravului omului de afaceri trei lovituri de cutit, una dintre acestea fiindu-i fatala.

"Potrivit raportului, sunt trei plagi taiate, intepate, penetrante hemitorace stang anterior, dintre care una cardiaca. De asemenea, victima a avut hemoragie interna si externa", a declarat, duminica, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Olt.

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Constantin Spak a fost dus la vila omului de afaceri din localitatea Potcoava, judetul Olt.

Omul de afaceri Constantin Spak a fost gasit mort, sambata dupa-amiaza, in jurul orei 17.00, in incinta fermei sale din comuna Valea Mare (Olt), din primele cercetari ale politistilor reiesind ca barbatul s-ar fi injunghiat de trei ori cu un cutit in zona inimii.

Incidentul a fost anuntat de o femeie la numarul unic de urgenta 112.

Prietenii barbatului au spus ca omul de afaceri suferise in urma cu putin timp o operatie de transplant de ficat.

"Ultima data l-am vazut miercuri. Am fost pe la el pentru ca mi s-a parut abatut. Suferise intr-adevar o operatie de transplant, dar nu cred ca acesta este motivul. Am auzit si eu ca lumea de aici sustine ca ar fi avut probleme cu banii, ca ar fi pierdut niste bani", a spus unul dintre prietenii lui Constantin Spak.