Cristian Ungur, tanarul care, in luna august 2010, a accidentat grav patru persoane dupa ce a derapat cu masina pe pista aeroportului din Caransebes, a fost condamnat la un an si patru luni de inchisoare cu suspendare, relateaza EVZ.

Magistratii Judecatoriei Caransebes l-au condamnat cu suspendare pentru savarsirea infractiunilor de vatamare corporala grava, tulburarea linistii publice, ultraj contra bunelor moravuri si conducerea unui autovehicul in stare de ebrietate.

Pe 8 august 2010, Cristian Ungur (25 de ani), aflat la volanul unui Alfa Romeo, a intrat in viteza, pe pista Aeroportului Caransebes, unde se desfasura o etapa a Campionatului National Individual de Viteza la Motociclism.

Tanarul a pierdut controlul volanului si a intrat in multime, ranind patru persoane, dupa care si-a continuat "raliul" pe strazile Caransebesului si a lovit inca o masina.

Initial, tanarul Cristian Ungur, cel care a provocat accidentul din 8 august 2010, a refuzat sa sufle in aparatul etilotest. Ulterior, acesta a fost transportat la Spitalul Municipal din Caransebes pentru recoltarea probelor biologice. Cristian Ungur, de 25 de ani, a fost cercetat pentru vatamare corporala din culpa, conducerea unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g per litru alcool pur in sange, parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii publice.