Mitingul din Piata Constitutiei s-a incheiat in jurul orei 16.00, cu doua ore mai devreme decit era programat. La manifestatia organizata de sindicate si Opozitie au participat aproximativ 8.000 de oameni, desi organizatorii anuntasera 50.000 de participanti. Mitingul s-a incheiat fara incidente, pe scena urcindu-se si liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu.

Miting Piata Constitutiei (6)

FOTOGALERIEMiting Piata Constitutiei

  • Click pe fotografie pentru a accesa Fotogaleria

UPDATE (ora 15:50): Mitingul s-a incheiat, manifestantii parasesc Piata Constitutiei.

UPDATE (ora 15:23): O parte dintre protestatari a plecat dupa ce in piata au venit Victor Ponta si Crin Antonescu. Pe scena a urcat acum Ducu Bertzi.

UPDATE (ora 14:43): Crin Antonescu si Victor Ponta se afla in Piata Constitutiei.

UPDATE (ora 14:28): Concertul Morometii s-a incheiat. Crin Antonescu si Victor Ponta, co-presedintii USL, sunt asteptati la miting la ora 14:30.

UPDATE (ora 14:23): O parte dintre participantii la miting incep sa paraseasca Piata Constitutiei. Un grup de aproximativ 300-400 de persoane a plecat din piata.

UPDATE (ora 14:20): Protestatarul caruia i s-a facut rau in timpul mitingului a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgenta, anunta Mediafax. Medicii spun ca barbatul are lipotimie, dar si ca ar fi fost baut.

UPDATE (ora 14:11): Pe scena se afla in acest moment trupa Morometii, care canta pentru protestatari.

UPDATE (ora 14:05): Circa 8.000 de protestatari se afla in acest moment in Piata Constitutiei. Sindicatele spera ca numarul lor sa creasca dupa ora 16:00, cand mai multi oameni ies de la serviciu, au declarat reprezentantii Jandarmeriei pentru HotNews.ro.

UPDATE (ora 13:50): Liderul CSD Dragos Frumos: "Stiti unde l-a gasit presedintele pe premierul Emil Boc? Raspuns: Intr-un ou Kinder."

UPDATE (ora 13:38): Unui protestatar i s-a facut rau in timpul mitingului, de pe scena liderii de sindicat au cerut interventia Salvarii.

UPDATE (ora 13:33): Marin Gruia, Sindicatul Politistilor, la tribuna: "Presedintele a trimis in piata reprezentanti ai serviciilor secrete".

UPDATE (ora 12:43): In jur de 7.000 de manifestanti s-au adunat pana acum la miting, declara reprezentantii Jandarmeriei, citati de Antena 3.

UPDATE (ora 12:30): O fanfara intoneaza un mars funebru, iar de la tribuna un sindicalist striga: "Este marsul funebru pentru Guvern".

UPDATE (ora 12:27): Un sindicalist striga de la tribuna: "Boc unde esti? Boc, vino sa ne numeri sa vezi cati suntem. Ne-ai dat intalnire in piata. Unde esti?"

UPDATE (ora 12:22): Liderii de sindicat organizeaza coloanele de manifestanti. In stanga si in dreapta Pietei au fost aduse cisterne cu apa pentru participanti.

Ramai pe HotNews.ro pentru a urmari desfasurarea mitingului din Piata Constitutiei.