Un craniu uman si cateva oase au fost gasite, luni seara, intr-un tomberon din municipiul Brasov, de catre doi oameni fara adapost care cautau resturi prin gunoaie, relateaza Mediafax.

Politistii de la Sectia 5 Brasov au fost sesizati, luni, in jurul orei 18.30, de catre doi barbati care au anuntat ca la un punct de colectare a gunoiului menajer de pe strada Neptun din municipiul Brasov au gasit un craniu uman.

"Politistii au mers imediat la fata locului si au gasit, langa o pubela de gunoi, un craniu care pare a fi de natura umana, fara urme de tesuturi si care nu prezinta urme vizibile de violenta, iar langa craniu, intr-o punga din plastic, au fost descoperite cinci oase care par a fi de natura umana, fara urme de tesuturi", a declarat, marti, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Brasov, comisar-sef Liviu Naghi.

Craniul si oasele au fost duse la Serviciul de Medicina Legala Brasov pentru expertiza.

"Despre cele constatate a fost informat procurorul de serviciu si medicul legist, iar cercetarile continua pentru solutionarea acestui caz", a mai spus reprezentantul IPJ Brasov.