Doi soferi au fost filmati sambata in timp ce s-au luat la bataie intr-o intersectie din Bucuresti. Disputa dintre cei doi a pornit se pare de la faptul ca fiecare dorea sa fie primul pe banda de mers. Incidentul nu este unul singular, in ultimii ani violentele din trafic inmultindu-se in tara noastra.

Bataie in traficFoto: Captura Content Channel

La un semafor, cei doi au coborat din masini si au inceput sa se certe. Ulterior, soferii s-au luat la bataie, impartindu-si pumni si picioare.

Cei doi soferi au renuntat sa se certe doar dupa ce au fost claxonati de ceilati conducatori auto, blocati la semafor din cauza disputei.

Incidentul nu este unul singular, in ultimii ani violentele din trafic inmultindu-se in tara noastra.

La mijlocul lunii februarie, un taximetrist bucurestean in varsta de 49 de ani a fost omorat in bataie de un tanar de 22 de ani, dupa o cearta pornita din cauza unui loc de parcare. Incidentul s-a petrecut in Bucuresti, pe strada Liviu Rebreanu, in zona statiei de metrou Titan.

In primavara anului trecut, un pensionar din Craiova a murit dupa ce a fost batut de un sofer enervat ca aceasta traversa strada prea incet.

Atentie, imagini violente!