Iarna din primele zile ale lunii martie incepe sa faca loc, spre sfarsitul saptamanii, vremii mai calduroase. Potrivit prognozei meteorologilor, joi pare sa fie ultima zi de iarna. De vineri, temperaturile vor incepe sa creasca in toata tara, iar maximele pot ajunge in week-end chiar si la 10 grade.

De exemplu, pentru Bucuresti, meteorologii anunta pentru joi o maxima de un grad, dar sambata temperatura se va apropia de 8-9 grade.

Nici noptile nu vor mai fi foarte friguroase. Dupa ce joi noaptea minima termica va cobori pana la -15 grade, sambata noaptea minimele vor fi cuprinse intre -8 si 0 grade.

Joi va fi inca frig

Deocamdata, joi vremea se va mentine rece, geroasa pe arii restranse dimineata, arata prognoza ANM. Cerul va fi mai mult noros in jumatatea de sud-vest a tarii si variabil in restul teritoriului. Va ninge pe arii extinse in Oltenia, local in Banat si Muntenia si izolat in Crisana si in Transilvania.

Si la Bucuresti vremea va fi rece. Cerul va fi mai mult noros si vor fi conditii sa ninga slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 0-1 grad.