Teo Trandafir a fost supusa in ultimele trei saptamani la interventii endoscopice care au avut succes, dar saptamana viitoare ar putea fi necesara o interventie chirurgicala din cauza gravitatii bolii, a anuntat Spitalul Universitar AKH din Viena, unde este internata fosta vedeta tv, potrivit Mediafax.

Interventiile endoscopice pentru eliminarea infectiei au avut succes, insa avand in vedere gravitatea bolii, o interventie chirurgicala ar putea avea loc saptamana viitoare, spun oficialii spitalului.

Teo Trandafir ar fi trebuit sa fie externata saptamana aceasta, insa iesirea ei din spital a fost amanata din cauza unei complicatii septice.

Fosta vedeta de televiziune lupta de cateva saptamani bune cu o infectie care i-a afectat mai multe organe. Teo Trandafir a fost transportata, pe 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, dupa sase zile de internare la Spitalul Elias, cu diagnosticul de pancreatita acuta de severitate medie. Ea a fost internata la Terapie Intensiva in clinica din Viena, iar echipa medicala a optat initial pentru tratament, si nu pentru interventie chirurgicala.