Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti atentioneaza cu privire la unele restrictii temporare ale traficului, ca urmare a protestului de luni organizat de sindicatul cadrelor militare disponibilizate.

"La data de 24 ianuarie 2011, va avea loc, in Bucuresti, o adunare publica de protest si mars, la care organizatorii anunta participarea unui numar de aproximativ 2.000 de persoane. Intre orele 11,30 - 15,00, manifestantii se vor deplasa pe banda I si II, pe traseul Piata George Enescu (in parcare) - Calea Victoriei - Bulevardul Natiunile Unite - Bulevardul Libertatii - Calea 13 Septembrie - Soseaua Panduri - Strada Dr. Reiner - Piata Eroilor (platou Academia Militara). Pe parcursul deplasarii, se va restrictiona temporar traficul rutier pe arterele care intersecteaza itinerariul de deplasare a manifestantilor", informeaza DGPMB, citat de Agerpres.

DGPMB recomanda conducatorilor auto ca luni, pe durata protestului, sa evite sa circule in zona respectiva, sa foloseasca autovehiculele personale cat mai putin pentru a evita blocajele de trafic, sa isi pastreze calmul si sa nu claxoneze abuziv in cazul in care se afla in zone aglomerate, dar si sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera care dirijeaza traficul.

De asemenea, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti mai informeaza ca problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021.9544.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a autorizat marsul sindicatului cadrelor militare disponibilizate, care va avea loc luni, 24 ianuarie, cand este sarbatorita Ziua Principatelor Romane. Actiunea de protest se va incheia la ora 15,30 pe platoul din fata Academiei Militare.