Politistii din judetul Prahova au deschis o ancheta dupa ce o familie din Ploiesti a reclamat ca i-a fost furata din casa suma de aproximativ un milion de euro, proprietarii locuintei sustinand ca aveau banii in urma unei tranzactii imobiliare incheiate in urma cu peste trei ani, anunta Mediafax. Persoana care a reclamat furtul a sustinut ca banii erau depozitati intr-o cladire nelocuita, situata intr-un cartier de la marginea Ploiestiului.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Prahova, Raluca Brezeanu, pe data de 16 ianuarie, politistii au fost anuntati ca dintr-o locuinta din municipiul Ploiesti a fost furata o suma mare de bani - un milion de euro. Aceasta a spus ca politistii fac cercetari pentru a stabili daca aceasta suma de bani a existat sau nu si pentru a stabili valoarea sumei, in cazul in care acest furt s-a produs.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Prahova a precizat ca in echipa de cercetare au fost angrenati specialisti din cadrul formatiunilor de investigatii criminale, investigarea fraudelor, ordine publica, apelandu-se si la structurile informative din zona si ca politistii au intocmit "un cerc larg de suspecti" in acest caz.

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru Mediafax ca persoana care a depus la Politie reclamatia privind furtul este o femeie si ca parintii acesteia locuiesc intr-un alt corp de cladire, foarte aproape de imobilul nelocuit din care femeia sustine ca au fost furati banii.