Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca organizeaza in data de 10 martie 2011 o bursa a locurilor de munca pentru sectorul agricol din Danemarca. Sunt oferite 200 de locuri de munca pentru lucratori in agricultura, la recoltarea fructelor si legumelor si 10 posturi de soferi de tractor/camion/autobuz, persoanele respective urmand sa lucreze insa si ca muncitori.

Cei interesati trebuie sa se prezinte la consilierul EURES, din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca din judetul de domiciliu sau resedinta, cu cartea de identitate, in original si copie. Solicitantii vor participa la o preselectie care va urmari testarea cunostintelor de limba engleza.

Persoanele admise in urma preselectiei isi vor redacta, online, CV-ul in limba engleza, pe site-ul danez oficial pentru munca sezoniera - www.seasonalwork.dk, pana cel tarziu in data de 28 februarie 2011.

Completarea CV-ului nu inseamna obtinerea automata a unui loc de munca, ci doar conditia obligatorie de a putea fi admis la interviu. Interviul se va sustine cu angajatorii si consilierii EURES danezi, veniti in Romania special pentru aceasta actiune.

Informatii suplimentare cu privire la oferta de locuri de munca, cerintele angajatorilor si recomandari se gasesc aici.