Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) demareaza luni, 17 ianuarie, lucrarile la Pasajul Suprateran Mihai Bravu - Splaiul Unirii, ce va asigura traversarea Splaiului Unirii, in zona intersectiei cu soseaua Mihai Bravu.

Potrivit unui comunicat al PMB citat de Agerpres, traseul viitorului pasaj are ca punct de plecare bd. Mihai Bravu, in dreptul strazii Vantului (statia de metrou Mihai Bravu), traverseaza Splaiul Unirii (Raul Dambovita) si intersectia Vacaresti cu bd. Mihai Bravu, incheindu-se pe Calea Vacaresti.

Lungimea pasajului care va avea patru benzi pe sens este de 700 de metri, durata de executie a lucrarilor fiind de 12 luni.

Pentru realizarea acestui proiect, se restrictioneaza circulatia rutiera pe sos. Mihai Bravu, pe tronsonul cuprins intre Splaiul Unirii si bd. Tineretului, incepand cu data de 17 ianuarie, ora 00.00, pe o perioada estimata de sase luni.

Circulatia rutiera in zona mentionata se va desfasura pe cate doua benzi pe sens.

Primaria Municipiului Bucuresti isi cere scuze pentru disconfortul creat pe timpul executiei lucrarilor si multumeste participantilor la trafic pentru intelegere.