Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta ca circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate, marti dimineata, din cauza cetii care afecteaza majoritatea zonelor din tara. Politistii le recomanda conducatorilor auto sa respecte cateva reguli pentru a evita implicarea in evenimente rutiere nedorite: utilizarea luminilor de intalnire si de ceata pe toate categoriile de drumuri; deplasarea cu viteza redusa; evitarea efectuarii manevrelor de depasire; marirea distantei de siguranta intre vehicule.

Potrivit Radio Romania Actualitati, circulatia se desfasoara cu dificultate pe Autostrada Soarelui, dar si pe Autostrada Bucuresti-Pitesti.

Unul dintre judetele afectate de ceata este Mehedinti. Seful sectiei Drumuri Nationale Orsova, Ion Cunicel, a declarat pentru Agerpres, ca soferii trebuie sa se deplaseze cu viteza redusa pe sectoarele Orsova si Eselnita ale drumurilor nationale DN 6 si respectiv DN 57.

"Ultima artera de circulatie, DN 57, situata in Clisura Dunarii, este vulnerabila la caderi de stanci si polei, motiv pentru care conducatorii auto trebuie sa circule cu atentie sporita" - a adauat Ion Cunicel.