Partidul Romania Mare sustine ca va continua procesele pe care le are pe rol cu RAAPPS si cu Georges Caranfil, iar la inceputul saptamanii viitoare, va depune contestatie la evacuarea PRM din sediul aflat in str. Emile Zola, nr. 2. PRM precizeaza, intr-un comunicat citat de Agerpres, ca in data de 1 februarie se va judeca recursul pentru anularea ordonantei presedintiale de evacuare a PRM, iar in data de 5 mai, se va judeca pe fond, la Tribunalul Bucuresti, procesul pentru anularea dispozitiilor de punere in posesie, de catre RAPPS, in favoarea lui Georges Caranfil.

"In cadrul proceselor, PRM va demonstra falsitatea actelor prin care Georges Caranfil a fost in posesie si, de aceea, speram ca justitia sa faca dreptate in acest caz", se mai arata in comunicatul formatiunii.

Pe 4 ianuarie, un executor judecatoresc a sosit la sediul PRM din str. Emile Zola din Bucuresti, insotit de politisti, pentru a evacua sediul PRM, in urma unei noi somatii emise pe baza unei hotarari a Judecatoriei sectorului 1. Incercarea de evacuare s-a soldat cu un scandal, presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, impreuna cu mai multi membri ai formatiunii, opunandu-se actiunii executorului judecatoresc.

Principala acuza adusa de liderii PRM este ca evacuarea nu este legala intrucat executorul judecatoresc nu a a prezentat o incuviintare a instantei in acest sens. Pe de alta parte, procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, a anuntat ca pe numele lui Corneliu Vadim Tudor a fost deschis un dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de ultraj si nerespectarea unei hotarari judecatoresti.