Procesul lui SOV amanat a sasea oara

Cum a descoperit judecatoarea ca Vintu a fost consultat la inima de ginecologul austriac Peter Husslein

de Attila Biro     HotNews.ro
Vineri, 7 ianuarie 2011, 12:16 Actualitate | Esenţial


Sorin Ovidiu Vintu la tribunal
Foto: Hotnews
Procesul omului de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a fost amanat pentru luni, 10 ianuarie, dupa aproape sapte ore de dezbateri. In cursul dezbaterilor Judecatoarea de sedinta a explicat cum a constatat ca documentele medicale depuse de avocatii lui Vintu, care atestau o afectiune cardiaca, au fost semnate de un ginecolog. Judecatoarea a facut o simpla investigatie pe Internet si a descoperit un alt aspect: medicul ginecolog Peter Husslein nici nu lucreaza la clinica din Viena indicata de Vintu la termenul precedent. Tot la termentul de vineri 7 ianuarie au fost audiate inregistrarile audio ale discutiilor lui Vintu cu Nicolae Popa si cu alte personaje.

UPDATE luni 10 ianuarie: Tribunalul Bucuresti a transmis un comunicat de presa in care mentioneaza ca specialistul IT a parasit sala de sedinta cu aprobarea completului de judecata si a asigurat suportul tehnic pentru un alt proces aflat in derulare. Reporterul HotNews.ro a transmis eronat ca specialistul IT ar fi parasit sala de judecata pentru i s-a tareminat programul de munca.


Ora 12:00 Sorin Ovidiu Vintu a ajuns la sediul Tribunalului Bucuresti, unde s-a judecat un nou termen in dosarul in care este acuzat de favorizarea infractorului Nicolae Popa, care a fost condamnat in scandalul FNI.


Ora 12:30 Sedinta de judecata a inceput cu o intarziere de 30 de minute timp in care a fost asteptat sa ajunga la tribunal Ovidiu Turcan co-inculpat in dosarul lui SOV.

In deschiderea sedintei, Sorin Ovidiu Vintu a cerut instantei scoaterea presei din sala de judecata: "D-na judecator, as dori sa discutam in absenta presei. Este o problema personala".
Instanta a respinsa insa cererea omului de afaceri.

Ora 12:45 Judecatoare pune in discutie ascultarea CD-urilor cu inregistrarile convorbirilor telefonice din dosar. Avocatii sustin ca CD-urile sunt clasificate si ca ar fi nevoie de o Hotarare de Guvern pentru a declasifica CD-urile cu inregistrari.

Ora 13:15 Judecatorul de sedinta a dispus ca vineri sa fie audiate inregistrarile audio, dar avocatii lui SOV s-au impotrivit, argumentand ca "daca audiem azi in sedinta publica inregistrarile vom comite o incalcare a legii".

Unul dintre avocatii omului de afaceri, Viorel Ros, a cerut ca procesul sa fie amanat pana cand inregistrarile vor fi declasificate, in conditiile in care acestea ar contine informatii secrete. Vintu comenteaza: “Se pare ca doreste sa ma bage in boxa”

Instanta a decis insa ca CD-urile cu inregistrarile audio de la dosar nu contin informatii secrete si pot fi audiate in sedinta publica fara nicio problema.


Ora 13: 20 Avocatul Marian Nazat solicita instantei ca Vintu sa paraseasca sala de judecata pentru ca se simte rau. Se cere sendinta secreta pentru a prezenta motivele medicale. Vintu isi expune cauza direct judecatoarei in sedinta secreta.

Dupa cateva minute omul de afaceri paraseste sala de judecata. Intrebat de jurnalisti daca s-a terminat procesul acesta raspunde: “Pentru mine da”

Ora 13: 50 Se reia sedinta publica si incepe audierea CD-urilor cu inregistrarile. Procurorii au trimis la instanta 4 CD-uri cu inregistrari. Sun prezentate doua filmulete de la filaje. Din imagini reiese ca anchetatorii au filmat casa lui Vintu de pe strada Paris. Sunt audiate zeci de inregistrari. Judecatorul decide sa nu audieze integral fisierele audio ci doar sa le inventarieze si sa stabilieasca daca sunt conforme cu redarile din dosar.


Ora 15:20 Specialistul IT al instantei cel care ar fi trebuie sa deruleze inregistrarile ii explica judecatorei ca programul sau s-a terminat si paraseste sala de judecata. Audierea decurge greu pentru ca grefierea care deruleza pe calculator inregistrarile audio nu este familiarizata cu softul de redare.

UPDATE: Tribunalul Bucuresti a transmis un comunicat de presa in care mentioneaza ca relatarea reporterului HotNews.ro a fost eronata, specialistul IT al instantei a parasit sala de sedinta cu acordul completului si a asigurat asistenta tehnica pentru alte procese aflate in derulare. Iata comunicatul Tribunalului Bucuresti:

"Pentru o bună informare a publicului, precizăm că prezenţa în sala de şedinţă a unui reprezentant al Biroului IT din cadrul Tribunalului Bucureşti a fost asigurată strict pentru a sprijini grefierul de şedinţă din punct de vedere tehnic până la familiarizarea acestuia cu operaţiunile de deschidere/închidere a fişierelor ce conţineau înregistrările care urmau să fie prezentate în şedinţă.

Acelaşi informatician asigura în paralel suportul tehnic pentru toate celelalte şedinţe de judecată aflate în desfăşurare, sens în care, după ce s-a convins că grefierul de şedinţă stăpânea operaţiunile necesare continuării audierii înregistrărilor în dosarul nr.49702/3/2010, acesta a părăsit sala de şedinţă, cu acordul preşedintelui de complet, îndreptându-se spre un alt complet de judecată care îi solicitase asistenţă tehnică. Până la ora 17:30 personalul IT a fost prezent în instanţă, context în care afirmaţiile reporterului Attila Biro sunt total nesusţinute şi de natură să contureze o imagine nereală în legătură cu organizarea administrativă şi conduita personalului auxiliar din cadrul Tribunalului Bucureşti." Descarca
aici comunicatul Tribunalului Bucuresti 

Ora 17:40 Dupa aproape patru ore este finalizata procedura de audiere a inregistrarilor. Sunt luate in dicutie solicitarile avocatilor formulate la termenele anterioare: solicitare de intrerupere a interdictiei de parasire a tarii pentru un consult la o clinica din Viena si o expertiza IML pentru Sorin Ovidiu Vintu.

La precedentul termen judecatoarea a cerut avocatilor lui Vintu sa prezinte documentele in original trimise de clinica din Viena. La precedentul termen tot judecatoarea a constata ca documentele medicale depuse de avocatii lui Vintu prin care era constata o afectiune cardiaca erau semnate de un medic ginecolog.

Ora 17:55 In cadrul dezbaterilor judecatoarea a povestit si cum a constat ca problemele cardiace de care sustine Vintu ca sufere au fost constatate si certficate de un medic ginecolog. Judecatoarea a facut o mica investigatie pe site—urile de specialitate austriece si a cautat detali chiar pe pagina web a clinicii din Viena indicata de Vintu.

Judecatoarea a mentionat in cursul sedintei ca facand documentare a constat si un alt aspect: la precedentul termen Vintu a mentionat ca medicul ginecolog Peter Husslein este seful clinicii Rudolfinerhaus. “Pe pagina de internet a clinicii Rudolfinerhaus domnul Peter Husslein nu figureaza ca sef al clinicii asa cum a sustinut inculpatul Sorin Ovidiu Vintu le precedentul termen. Nici in CV-ul public al doctorului Peter Husslein nu se mentioneaza ca ar fi directorul clinicii respective.”. Judecatoarea a indicat si paginile de Internet unde pot fi accesate informatile www.rudolfinerhaus.at si CV-ul medicului Husslein care poate fi vazut aici http://www.obgyn.net/meet.asp?page=/all_advisors/P_Husslein


Ora 18:10 Judecatoarea respinge cererile avocatilor lui Vintu de parasi tara pentru a merge la Viena. 
In final procesul este amana pentru luni 10 ianuarie pentru ca instanta sa trimita o serie de cereri la Inalta Curtea de Casatie si Justitie si pentru ca avocatii sa poata copia CD-urile cu inregistrari. CD-urile nu puteau fi copiate vineri pentru ca specialistul IT al instantei a plecat mult inainte ca sedinta sa se incheie.


NOTA REDACTIEI: Specialistul IT al instantei nu a parasit sala pentru ca i s-ar fi terminat programul de lucru. Dintr-o erroare de relatare reporterul HotNews.ro a mentionat ca specialistul IT a parasit sala de sedinta pentru ca i s-ar fi termnat programul. Tribunalul Bucuresti a transmis un comunicat de presa in care mentioneaza ca specialistul IT a parasit sala de sedinta cu aprobarea completului de judecata si a asigurat suportul tehnic pentru un alt proces aflat in derulare. Ne cerem scuze pentru erroare din relatare.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

16856 vizualizari

 • +33 (33 voturi)    
  vatu (Vineri, 7 ianuarie 2011, 16:36)

  meteorolog anonim [anonim]

  buletinul meteo pentru data de 7 ian.- bate "vantu" dinspre tribunal,in directia spitalul de cardiologoe....
  • +34 (34 voturi)    
   ITstu' (Vineri, 7 ianuarie 2011, 21:07)

   ics [anonim] i-a raspuns lui meteorolog anonim

   "Specialistul IT al instantei cel care ar fi trebuie sa deruleze inregistrarile ii explica judecatorei ca programul sau s-a terminat si paraseste sala de judecata" - pe asta cine il plateste?
   • +20 (20 voturi)    
    parere (Vineri, 7 ianuarie 2011, 22:13)

    au [anonim] i-a raspuns lui ics

    cum cine? Vîntu, nu e clar?
    • +8 (8 voturi)    
     Din pacate (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 8:59)

     La rece [utilizator] i-a raspuns lui au

     Nu stiu daca il plateste Vantu dar noi il platim sigur! Din pacate!
   • +36 (36 voturi)    
    Habar n-am (Vineri, 7 ianuarie 2011, 22:24)

    ady624 [utilizator] i-a raspuns lui ics

    Nu stiu cine-l plateste si imi place ca-l cheama IT-ist. Nu stiam ca derulatul CD-urilor e ... treaba IT-istului. In fine, eu observ ca omul la ora 15:20 vrea acasa. Asta cate ore lucreaza pe zi? Incepe la ora 6 dimineata? Eu de ce sunt prost si lucrez zilnic pana dupa ora 17?

    Aaa... stai, eu lucrez la privat. Pardon.

    Adrian
    • +29 (29 voturi)    
     Adio! (Vineri, 7 ianuarie 2011, 23:21)

     sandu [anonim] i-a raspuns lui ady624

     Adriane, cred ca daca tu faceai asa la privat se termina programul definitiv
     Daca judecatoarea il retinea pe specialist la lucru sa vezi Antenele si RTV ce ar fi spus de bietul functionar. Sant curios cum este incadrat specialistul cu calificare de copil de clasa V-VII(sa prezinte instantei ce era pe CD) si cat salariu primeste. La ce ora a inceput asta programul si ce a facut pana la la ora 12.30?
     • +11 (11 voturi)    
      Stii cum ar face? (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 0:35)

      ady624 [utilizator] i-a raspuns lui sandu

      Adrian... I want you to go home early today.... [ma asteapta sa fiu intre tocurile usii]... oh and by the way, don't bother coming back tomorrow.

      Asta m-ar astepta :D

      Adrian

      PS Aceasta este o exagerare. Pozitia mea in firma este ceva mai stabila, dar in general, asa face domnu' patron. :D
      • +6 (6 voturi)    
       IT-stul trebuie concediat (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 12:17)

       Rammy [utilizator] i-a raspuns lui ady624

       Daca e dat afara atunci justitia isi face treaba.Daca nu,inseamna ca sunt mana in mana cu acest puscariabil.
    • 0 (0 voturi)    
     Daca zici tu... (Duminică, 9 ianuarie 2011, 12:44)

     vasi [anonim] i-a raspuns lui ady624

     Retorica ta e corecta: de ce esti prost si stai peste program? Pentru ca ti-e frica sa nu te dea afara. Dar nu ziceati mai deunazi ca bugetarilor daca nu le convine sa plece in privat?! Acelasi indemn si pentru tine: daca nu-ti convine, pleaca; daca-ti convine, nu te mai plange...
   • +20 (20 voturi)    
    Sant KO! (Vineri, 7 ianuarie 2011, 23:12)

    sandu [anonim] i-a raspuns lui ics

    La orice ma asteptam dar ca "marele specialist IT" sa spuna ca i s-a terminat programul de lucru in nici un film nu s-a vazut. Asta trebuie cecetat penal. E ca un pompier care pleaca de la un incendiu pe acelasi motiv. In ce tara traim? Regret ca am 61 ani si la varsta asta nu mai pot pleca din tara.
    • -1 (1 vot)    
     De plecat poti pleca... (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 5:24)

     Bucur [anonim] i-a raspuns lui sandu

     Dar probabil ca nu ai destui bani.
   • +11 (11 voturi)    
    de data asta, vintu (Vineri, 7 ianuarie 2011, 23:57)

    klaus iohannis [anonim] i-a raspuns lui ics

    i-a dat vintu ceva, ce dreaq! bineinteles ca printr-un avocat, nu direct! dar tzeapa! acum vintu tre sa vina si luni la tribunal ca sa faca ITstu', copii. asta daca nu intra-n medical...
   • +8 (8 voturi)    
    procesul lui SOV (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 1:13)

    observator [anonim] i-a raspuns lui ics

    Cine credeti ? ......din bani FNI-stilor si
    ai nostri,contribuabililor aflati acum la Vantu
   • +2 (2 voturi)    
    Tu!!! (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 18:53)

    NOBEL2009 [anonim] i-a raspuns lui ics

    Da tu il platesti , eu si inca cativa tantalai ca noi...... :) ... iti vine sa crezi ??
  • +18 (20 voturi)    
   E nevinovat D-nul Vintu (Vineri, 7 ianuarie 2011, 21:57)

   Vintuletzu [anonim] i-a raspuns lui meteorolog anonim

   Vinovat e boboru roman prezent in sal de judecata ca nu a stiut cum sa dea Play - Pause si Next la inregistrarile de pe CD...
   SI mai vinovat e ca nushtie cum se face o copie dupa un CD (2 x clickuri pe un programel freeware).
   Cine dreaq sunt timpitzii de acolo - si ce "specialist IT"" are programu pina la 15:20 ?
   Haleluia si la mai mare... Vintu ar trebui dat un pic mai TARE in Justitie, ceva de genu Capu Lui Mihoc vrem...
   • +15 (15 voturi)    
    Capul (Vineri, 7 ianuarie 2011, 22:18)

    XtrO [utilizator] i-a raspuns lui Vintuletzu

    'Capul lui Motoc vrem !' Cel putin asa zice Costache Negruzzi, in nuvela Alexandru Lapusneanul. Dar... bun si Mihoc pana la urma, in context. Problema e: sa isi ia Eolianul ce merita, pana la urma despre asta e vorba !
   • +3 (5 voturi)    
    erata - capu lui Motoc vrem... (Vineri, 7 ianuarie 2011, 22:19)

    Freak [anonim] i-a raspuns lui Vintuletzu

    cred ca ai vrut sa spui ""capu lui Motoc"" - dar se scuza eroarea tinind cont de context :-)
   • +15 (15 voturi)    
    unu (Vineri, 7 ianuarie 2011, 22:22)

    adyQ [anonim] i-a raspuns lui Vintuletzu

    unu care lucra la stat si are salar de cinci ori mai mare decat am avut eu cand am lucrat in tara si se plange ca i-au taiat 25%...oricum tare faza....asta chiar ca numai in Romania se poate intampla :))
  • +7 (7 voturi)    
   hahahahahahahaha (Vineri, 7 ianuarie 2011, 23:22)

   tirtau [anonim] i-a raspuns lui meteorolog anonim

   sa inteleg ca lui vantu-i cautau astia inima in cuuuir,adica acolo o are el ?bai sunteti inumani ,radeti de el saracu ,cu atatea ,,handicape,,pai si--i placacea ,cum ?se comp[lacea ?hai ma ?da? cum asa?vai ...nu pot sa cred ....un ginecolog ....
   • +13 (13 voturi)    
    nu rade nimeni (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 0:37)

    H_B [anonim] i-a raspuns lui tirtau

    Ce e de ras ca un ginecolog poate consulta si de inima? Poate foarte bine, ce e asa de mirare? Nu e tot medic? Trebuie doar sa aiba o mana lunga... ca s-ajunga pan-la inima!!! Ei, mama ciorilor !!! LOL
    • 0 (0 voturi)    
     :) (Luni, 10 ianuarie 2011, 17:43)

     ion [anonim] i-a raspuns lui H_B

     Frate, am ras cu lacrimi..
  • -4 (6 voturi)    
   Penibil (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 5:40)

   daniel [anonim] i-a raspuns lui meteorolog anonim

   Judecatoarea tatoneaza terenul sa vada cati bani pune Vantu pe masa, avem de a face cu un fel de santaj. Doar nu va inchipuiti ca ii pasa ei de justitiei. Justitia in Romania e o gluma buna.
  • +2 (2 voturi)    
   IT sau n-ai T ? (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 11:03)

   elice [anonim] i-a raspuns lui meteorolog anonim

   Si eu lucrez in IT dar asta le intrece pe toate. "Doamna judecator, mie mi s-a terminat programul, eu plec acasa. Salariul meu (de altfel decent) e nesimtit de mic fata de al tau si EU nu-mi permit sa stau peste program"
   Parca-i vad ochelarii pe nas si cosurile pe frunte cum transpira cand isi ia inima-n dinti sa spuna asta.
   Sau poate incepe programul "in partea ailalta" ?
 • +39 (41 voturi)    
  Boala vântului (Vineri, 7 ianuarie 2011, 18:11)

  Petre Dan Constantin [anonim]

  La banii pe care îi are SOV poate aduce orice cardiolog din lume să-l consulte la o clinică din București, aparatura din țară este suficient de performantă pentru un astfel de control. Dacă ar fi câștigat Geoană prezidențialele ar plesni de sănătate și acum.
  • +31 (31 voturi)    
   Da, de fapt la banii lui... (Vineri, 7 ianuarie 2011, 20:06)

   cristiaan [utilizator] i-a raspuns lui Petre Dan Constantin

   ... isi permite de fapt la banii lui sa il consulte la inima un ginecolog.
   • +20 (20 voturi)    
    Ginecolog... (Vineri, 7 ianuarie 2011, 21:10)

    ics [anonim] i-a raspuns lui cristiaan

    Treaba e mai serioasa decat va ganditi. Un barbat merge de regula la urolog nu la ginecolog... dar... mai stii?! poate avem surprize!
    • +2 (2 voturi)    
     La asta ma gandeam si eu... (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 12:02)

     Da [anonim] i-a raspuns lui ics

     Asta ar explica de ce a vrut sa-si expuna problemele de sanatate in particular...

     Ar trebui totusi sa-si rada mustata.
   • +14 (14 voturi)    
    nu e asa (Vineri, 7 ianuarie 2011, 21:15)

    lipa [anonim] i-a raspuns lui cristiaan

    isi permite pe banii nostri...sa faca ce vrea...pina si cu vietile noastre...ca multi altii...numai noi nu...FY
  • +6 (6 voturi)    
   ma asta vrea sa se dea nebun (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 0:51)

   warchild [anonim] i-a raspuns lui Petre Dan Constantin

   inceputul e promitator intai il consulta un ginecolog la inima si pe urma cine stie vre-un veterinar se alege su putina rabie noi insa ii uram in puscarie putina alifie lui si lui cum il cheama pe ala se se da mare poet care scoate revista PLAI CU BOI? mai e revista asta? pentru sa se pare ca intre timp mirciulica a inceput sa creada ca boi suntem chiar noi.
 • +9 (9 voturi)    
  Ginecologul (Vineri, 7 ianuarie 2011, 18:55)

  husslein [anonim]

  Vedeti ca ginecologul este Peter Husslein, nu Hussein.

  ( http://www.obgyn.net/meet.asp?page=/all_advisors/P_Husslein )
  • +30 (30 voturi)    
   Email catre ginecologul lui Vantu. (Vineri, 7 ianuarie 2011, 20:41)

   Dan Mihai [anonim] i-a raspuns lui husslein

   Tocmai i-am trimis un emai ginecologului. Adresa de email este:peter.husslein@meduniwien.ac.at

   Va anunt daca raspunde la email.

   Hello Dr.

   I was wondering if you knew that in Romania a criminal case is ongoing against one of the media moguls. His name is Sorin Ovidiu Vantu.

   He helped with money and logistics a Romanian fugitive. During the trial the defendant presented a document that has your signature on. The document is attesting that a complete diagnostics was performed on Sorin Ovidiu Vantu and that you were recommending another visit to your Vienna Office. However the judge did some research and found out that you are not a cardiologist but a gynecologist.

   How do you respond to these allegations?

   http://english.hotnews.ro/stiri-top_news-8137163-vantu-39-lawyers-obtained-fifth-postponement-the-trial-grounds-that-the-businessman-not-feeling-well-the-past-vantu-had-heart-consultation-from-agynaecologist.htm
   • +17 (17 voturi)    
    ! (Vineri, 7 ianuarie 2011, 21:56)

    neo [anonim] i-a raspuns lui Dan Mihai

    Domnule, esti tare!
    Sper sa ai (avem) si feed-back.
   • +1 (1 vot)    
    Hey !... (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 10:43)

    John M. [utilizator] i-a raspuns lui Dan Mihai

    Way to go, buddy...Why don't we jam the SOB's mailbox with questions?!
    Good work...Keep it up...After all, there should be justice in the world for common people like us. Thanks.
   • +4 (4 voturi)    
    profesor husslein (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 11:00)

    gaga [anonim] i-a raspuns lui Dan Mihai

    da, e important de investigat cum a ajuns numele reputatului profesor Husslein in toata povestea asta.
    este un medic respectat, seful sectiei de obstretica in AKH Wien. sper ca jurnalistii sa investigheze povestea. profesorul Husslein a avut multe paciente din Romania, astfel incat ma gandesc ca servitorilor lui vantu le-a fost cel mai usor sa utilizeze semnatura si parafa acestui doctor ca sa confectioneze un document medical. profesorul Husslein poate opera sau asista orice pacienta in mai multe clinici private din Viena. probabil , cineva din anturajul lui vantu , sau poate unul din avocati, au o sotie care a nascut la "Rudolfinerhaus" cu profesorul Husslein si asa le-a venit ideea. asta ne arata cat de rudimentari sunt acesti infractori si cat de prosti ii considera pe semenii lor.
   • 0 (0 voturi)    
    dumidudu@yahoo.com (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 18:57)

    dudu [anonim] i-a raspuns lui Dan Mihai

    iti va spune cadatele cerute de tine sunt confidentiale...daca iti va raspunde...
 • +21 (21 voturi)    
  Partu (Vineri, 7 ianuarie 2011, 19:01)

  mihai [anonim]

  a iesit din sala ca sa dea o fuga la ginecolog.
 • +28 (28 voturi)    
  Specialistul IT al instantei. (Vineri, 7 ianuarie 2011, 20:46)

  mircea [anonim]

  Nu sa intrebat nimeni daca acel specialist nu a plecat pentru a avea Vantu un nou motiv de amanare?Sa se intampla cu salariatii de la stat.Mai important este ghiseftul.El vrea salariu mare si sa dea cu pumnul in masa si sa plece de la lucru cand vrea el.Nu conteaza ca sunt probleme de rezolvat si este necesara prezenta lui la servici.Pe de alta parte,pentru copierea unui CD,nu este nevoie de un specialist IT.Si un copil de grupa mare o face.
  • +23 (23 voturi)    
   foarte ciudat (Vineri, 7 ianuarie 2011, 21:18)

   Adrian [anonim] i-a raspuns lui mircea

   foarte ciudat ceea ce s-a intamplat. in plina desfasurare a sedintei de judecata se ridica si pleaca pt ca i s-a terminat programul?

   sedinda de judecata trebuia sa inceapa la ora 12:00 si "specialistul IT" pleaca dupa 3 ore si jumatate?

   WTF!!!!!!
  • +30 (30 voturi)    
   n-ai inteles... (Vineri, 7 ianuarie 2011, 21:18)

   sucaa [utilizator] i-a raspuns lui mircea

   pentru ei, cel care stie sa copieze un cd este specialist it :)

   acum lasand gluma la o parte, este posibil ca un mic functionar in judecatorie sa poata sa blocheze un proces???
   nu are sefi? grefierul de ce sta si el nu?
   oricum, la ce rezonanta are procesul, specialitul ala a avut ceva "oua" sa spuna ca i s-a terminat programul. eu numai din curiozitate si stateam pana la 12 noaptea... chiar daca e vineri si trebuia sa ajung sa beau o bere.

   si n-am inteles la 15:20 a anunatat ca i s-a terminat programul. asta inseamna ca programul lui este pana la 15??? da` ce doamne iarta-ma, e gravid? lucreaza in schimburi si a inceput cu noaptea in cap???

   "noul" CSM, se aude?
  • +17 (17 voturi)    
   imi pare rau! (Vineri, 7 ianuarie 2011, 22:11)

   Cristian Ioan [anonim] i-a raspuns lui mircea

   Imi pare rau ca s-a abolit pedeapsa cu moartea!
   Vad ca as putea sa comit orice crima, ce daca sunt condamnat la pedeapsa capitala, poate scap!
   Cind sa ma bage la executie, iata ca a plecat mai devreme calaul.
   Poate ca s-a redus numarul de posturi, nu mai exista jobul de calau. Sau este in pauza de masa. Sau are program scurt, ca i-au redus salariul cu 25%. Si in loc sa imi taie capul, imi taie doar un picior!
 • +20 (20 voturi)    
  ... (Vineri, 7 ianuarie 2011, 21:03)

  Aph [anonim]

  Mda, deci e intr-adevar nevinovat. Fiindca numai un om nevinovat ar incerca sa se sustraga de la judecata, nu?
 • +24 (24 voturi)    
  Cine trebuie sa verifice chestia cu ginecologul (Vineri, 7 ianuarie 2011, 21:09)

  Mareanvan [anonim]

  nu trebuia ca acuzarea si nu judecatorul sa verifice daca este adevarata chestia cu doctorul?
  Oricum felicitari judecatorului ca nu inghite orice gogoasa. Ehe daca erau judecatorii lui voicu and co totul era ok.
  • +4 (4 voturi)    
   sau daca... (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 10:53)

   John M. [utilizator] i-a raspuns lui Mareanvan

   erau Pivnicieru si Barbulescu, doua mumii bine imbalsamate de justitia lui Ceausescu...Fiindca se plang ce grea e munca lor, pentru aceste relicve toxice timpurilor noi ar trebui data o lege sa se pensioneze la 60, ca cei care lucrau subteran. Ca, de fapt, asta au si facut...au sub"minat" justitia si inca o fac...
 • +19 (19 voturi)    
  hopa ... (Vineri, 7 ianuarie 2011, 21:11)

  romaya [utilizator]

  daca avea operatie bypass asa cum sustine ,era simplu sa arate buletinele medicale sau sa se supuna unui consult medical si orice cardiolog roman i-ar fi sustinut varianta .De ce toata minciuna cu ginecologul austriac ? Ehei ... golanashul mic ,se pare ca si-a inventat boala ,socotind ca-i buna pentru planul b, c, d. ..etc
 • +5 (15 voturi)    
  mockery of justice (Vineri, 7 ianuarie 2011, 21:20)

  gerula [anonim]

  in care se mai demonstr. Inca o data ce justitie de kko avem in romanika.
  • +14 (14 voturi)    
   Ba e tocmai invers (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 0:19)

   Mihai [anonim] i-a raspuns lui gerula

   Cred ca ai gresit articolul. Asta e unul din putinele cazuri cand un judecator chiar s-a uitat in hartii!
 • +20 (20 voturi)    
  INTARITI-VA STATUL ! (Vineri, 7 ianuarie 2011, 21:39)

  Soarec [anonim]

  no, ca s-a intarit...
  • +12 (12 voturi)    
   e meritul ginecologului (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 0:20)

   Mihai [anonim] i-a raspuns lui Soarec

   Da, s-a intarit. De unde si vorba aia, o vizita la ginecolog la timpul ei, face cat zece femei!
 • -26 (28 voturi)    
  hi (Vineri, 7 ianuarie 2011, 21:47)

  bibi [anonim]

  Specialistul in IT era un mic si rau pe care il cheama BOC
  • -8 (14 voturi)    
   Lol (Vineri, 7 ianuarie 2011, 22:29)

   ady624 [utilizator] i-a raspuns lui bibi

   Ai pretentii prea MARI de la Boc.

   Stai jos, nota 4 :)

   Adrian


   PS Vezi ca ti-a dat lumea minus :D - eu ma abtin, ti-am dat doar nota :D
  • +4 (4 voturi)    
   ha (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 13:34)

   MirceaA [utilizator] i-a raspuns lui bibi

   mereu mi-au placut cei cu idei putine, dar fixe. Oameni seriosi, statornici.
 • +12 (12 voturi)    
  Vantu' (Vineri, 7 ianuarie 2011, 21:55)

  Misu [anonim]

  Poate a ramas insarcinat si sta sa nasca saracu'.
 • +27 (27 voturi)    
  Apel catre Hotnews (Vineri, 7 ianuarie 2011, 21:56)

  schiopu' [anonim]

  Va rog respectuos sa nu mai folositi termenul de "om de afaceri" atunci cand se face referire la SOV.
  SOV este tot ceea ce un om de afaceri nu ar trebui sa fie, si chiar daca de ani intregi justitia inca nu si-a spus cuvantul pentru mine este un escroc recidivist.
  • +3 (3 voturi)    
   De acord. (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 11:01)

   John M. [utilizator] i-a raspuns lui schiopu'

   Si mai propun ca R. Moldova sa se intoarca-macar pe acest forum- la numele ei adevarat- BASARABIA. N-a existat niciodata o republica Moldova. Cu cat folositi mai mult aceast termen, cu atat le faceti mai mult pe plac rusilor care ne-au rapit-o prin forta si fals. Cu stima.
  • +1 (1 vot)    
   ai dreptate, sa-se cheme inculpatul SOV (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 22:23)

   muhahha [anonim] i-a raspuns lui schiopu'

   Adica daca este un proces, si se judeca un furt din magazin, se spune inculpatul Gabor, si nu Gabor cel cu ajutor social.
 • +22 (22 voturi)    
  Asa da expert IT (Vineri, 7 ianuarie 2011, 22:14)

  flavius29663 [utilizator]

  Adica la 3 jumate, in mijlocul procesului se ridica si pleaca? E incredibil.
  Prea putin e 25%, trebuia sa le reduca bugetarilor salariile cu 90%.
  • +1 (1 vot)    
   specialistul it (Duminică, 9 ianuarie 2011, 18:18)

   buha [utilizator] i-a raspuns lui flavius29663

   pai specialistul s-a dus la Dragos Stanca, "prostul" personal al lui Vantu sa ii dea un job la realitatea.net
 • +17 (17 voturi)    
  Batista Desdemona baatista (Vineri, 7 ianuarie 2011, 22:23)

  antivantuluifelix [anonim]

  Vantu este obisnuit sa fie consultat de medicul care stie ce inseamna actu sexual prin BATISTA dar de data asta lipseste subiectul care sa o suga prin BATISTA
 • +18 (20 voturi)    
  ANGAJAT IT (Vineri, 7 ianuarie 2011, 22:49)

  bogdan [anonim]

  O sa avem multe termene pana la prescriera faptei .Astazi am fost martori la o faza care numai in Romania se putea intampla .Adica specialistul in IT A PLECAT ACASA.La celalalt termen pleaca judecatoarea, apoi , grefiera, si tot asa Vantul este curat, este o victima a lui Basescu.Domnilor de la justitie judecati cu aceeasi masura si pe vantu ca pe oricare cetatean care incalca legea.
 • +10 (10 voturi)    
  schengen? (Vineri, 7 ianuarie 2011, 23:11)

  argoman [utilizator]

  Aceasta forma de justitie,mascarada,simulacru,este cea care nu ne permite integrarea in clubul tarilor civilizate si credibile.
 • +14 (14 voturi)    
  Taree (Vineri, 7 ianuarie 2011, 23:20)

  AirBorn [anonim]

  Tare rau faza cu terminatul programului specialistului IT ... Tupeu si nesimtire din partea lui. Judecatorul ar fi trebuit sa il intrebe cat e programul lui si de la ce ora incepe ... si apoi sa ii spuna ca atata timp cat el sta in sala de sedinta la fel sa faca si el, specialistul It...
 • +10 (10 voturi)    
  Viorica Costiniu (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 2:25)

  aac [utilizator]

  Poate că CSM-u îi amintește cîndva acestei tentative de magistrat (aka nevasta fostului judecător mitangiu Florin) că dacă l-ar fi ținut pe golănaș la rece unde îi este locul ar fi putut să fie terminat procesul pînă la ora asta și specialiștii în IT (or fi tot un fel de magistrați dacă înclină balanța legii) să ajungă la timp în sînul cald al famigliei.
 • +10 (10 voturi)    
  consult imperativ (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 2:41)

  munca de jos [anonim]

  Afurisit internetu' asta, o smecherie nu mai poti sa faci! Pai daca i-a ramas omului inima la vreuna dintre fetilii pastorite de tanarul deputat pesedist (cu localizare precisa, incat doar un ginecolog putea ajunge la ea ca sa o consulte)? Lumea rea, dom'le!
 • +6 (6 voturi)    
  escroc recidivist (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 9:30)

  nobody [anonim]

  Cu o justitie ca asta ne meritam soarta de tara bananiera. Ne mai miram de ce tarile civilizate din Europa nu vor sa inchida ochii si sa ne accepte in randul lor.
  Un escroc recidivist isi bate joc de o tara intreaga pe banii furati de la noi.
 • +7 (7 voturi)    
  Te dore capul (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 9:41)

  voltaren [utilizator]

  ce inteligent este Vintu. Astept comentariile "profesionistilor" de la antene, cei de la Rzalitatea sunt socati si nu pot aborda subiectul.
  Realizeaza aceste marionete cat rau au facut acestei tari,ce aratari scot pe sticla si ne mai miram ca nu suntm respectati.
 • +3 (3 voturi)    
  Cand (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 9:58)

  Ceasca [utilizator]

  o sa inceapa cojones-urile sa-i se usuce,o sa mearga la cardiolog?
 • +6 (6 voturi)    
  nu inteleg (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 10:10)

  papadie [anonim]

  de ce trebuie ca judecatoarea sa caute pe internet? nu procuratura este acuzatorul? nu trebuie ca procuratura sa depuna toate eforturile ca sa se judece corect cauza? eu i-as da si procurorului o bila neagra si as face ceva cercetari sa vedem daca nu s-a dedulcit si el la banii lui vantu. strategia vantului e clara. trebuie sa traga de timp pana la alegeri ca dupa, cine mai stie...
 • +7 (7 voturi)    
  trebuie sa fim corecti (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 11:47)

  sucaa [utilizator]

  tot respectul pt judecatoare. nu era datoria ei sa verifice informatiile, ci a procuraturii. dar totusi a facut-o
  asta inseamna ca mai sunt si judecatori care chiar vor sa-si faca treaba. deci sunt sperante,

  Hotnews, ne puteti spune si numele ei? ca e sedinta publica. chiar merita laudata.
 • +3 (3 voturi)    
  AMANARE, AMANARE, AMANARE... (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 12:24)

  urbanie [anonim]

  ...dar PANA CAND ???... Pic de rusine nu mai exista pe lumea asta, IN TARAASTA ?...
  • +1 (1 vot)    
   nu cumva e o greseala (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 12:57)

   panfil flecaru [anonim] i-a raspuns lui urbanie

   nu cumva pe ginecolog il chema hussein ?
  • +7 (7 voturi)    
   nu mai este acelasi lucru (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 15:25)

   sucaa [utilizator] i-a raspuns lui urbanie

   a durat 7 ore. nu putem sa cerem chiar imposibilul. si s-a amanat pana luni, nu peste 6 luni.
   nu este un proces in care se da sentinta intr-o zi. este un proces complicat si va dura.sunt foarte multe etape de parcurs.
   amanarea de pana luni este de fapt o continuare a procesului.

   oricum cererea de a parasi tara a fost respinsa. cererea de amanare pt ca cd-urile contin informatii clasificate a fost respinsa. cererea ca procesul sa fie fara presa a fost respinsa.
   este clar ca judecatoarea asta n-o sa-i permita multe lui Vantu. asta daca nu cumva vor recuza completul de judecata. dar vom vedea.
   judecatoarea si-a facut treaba si in conditiile in care specialistul it a plecat.
   tot judecatoarea a gasit pe internet detalii despre doctorul lui vantu si astfel i-a respins cererea de parasire a tarii.
   din punctul meu de vedere, judecatoarea a fost asa cum trebuie sa fie un judecator. cati mai multi ca ea!
 • +3 (3 voturi)    
  O judecatoare de isprava (Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, 17:24)

  Un pensionar [anonim]

  Nu cunosc numele judecatoarei, dar ce a realizat in cele cateva luni, tot respectul. In asa ritm trebuie judecati astfel de indivizi! Totusi vrem sa vedem finalul, si mai mult cum vor reactiona urmatoarele instante. S-ar putea ca tergiversarea procesului sa fie realizata de altii.
  Astept ca si procesele lui Nastase sa mearga in acelas ritm.
  Cu o Doamna Somaldoc la judecatorii executori si o judecatoare de la acest proces, sa se transforme din FLORI SINGURATICE in GRADINI DE FLORI !!!!
 • +2 (2 voturi)    
  Sunt stupefiat. (Duminică, 9 ianuarie 2011, 11:36)

  etre [anonim]

  Toata povestea are un iz de Caragiale.

  In cel priveste pe IT ist, tot e un pas inainte. Cel putin asta nu s-a aruncat de la balcon.
 • +2 (2 voturi)    
  specialist IT (Duminică, 9 ianuarie 2011, 18:22)

  buha [utilizator]

  hai sa intrebam, poate gasim pe forum un specialist care sa faca munca voluntara la tribunal in cazul Vantu, sa copie cd-urile si sa deruleze mp3-urile
 • 0 (0 voturi)    
  Ce aveti mai (Duminică, 9 ianuarie 2011, 19:20)

  HESS [anonim]

  Cu vantul.Daca are inima la oole lui Nastase clar ca are nevoie de ,,genecolog,,
 • -1 (1 vot)    
  eolianul (Duminică, 9 ianuarie 2011, 21:28)

  oprutz [anonim]

  Pe D-l."Eolianul' cand o sa-l consulte un meteorolog, probabil o sa constate ca nu exista(nu bate) si uite asa o sa inchida cazul...ha,ha,ha. Astea sunt cimilituri democrate, un contabil de cooperativa po sa scoata orice, deh ne-a invatat marinelu cu flota !


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by