Realizatorul TV Serban Huidu a inceput exercitiile fizice de recuperare, proces care va dura circa doua saptamani la Spitalul Universitar din Innsbruk, urmand sa fie continuat apoi la o clinica din Romania, informeaza Mediafax.

La aproape o saptamana de la accident, Serban Huidu a parasit Terapia Intensiva si a fost mutat intr-o rezerva a spitalului din Innsbruck. Cel mai probabil peste doua saptamani Huidu va reveni in Romania pentru a continua recuperarea, potrivit informatiilor prezentate in jurnalul de stiri de joi, difuzat la Prima TV de la ora 18.00.

De asemenea, potrivit Prima TV, Serban Huidu a inceput exercitiile fizice si face aproape zilnic examene medicale. Perioada de recuperare a lui Serban Huidu va dura pana la doua saptamani la Innsbruck, urmand ca apoi recuperarea sa fie continuata de realizatorul TV la o clinica din Romania.

Vlad Huidu, fratele lui Serban, a spus ca starea realizatorului TV evolueaza in fiecare zi.

"L-au mutat de la Terapie Intensiva intr-o rezerva. Starea lui este buna, evolueaza in fiecare zi foarte bine. Asteptam momentul in care va iesi din spital pentru a putea oferi mai multe informatii despre ce s-a intamplat, despre starea lui", a spus Vlad Huidu.

Serban Huidu a fost mutat, miercuri, din sectia de Terapie Intensiva intr-o rezerva a Spitalului Universitar din Innsbruck.