Adrian Sobaru, angajatul televiziunii publice care s-a aruncat de la un balcon al Parlamentului in sala de plen pe data de 23 decembrie, a fost externat, miercuri, de la Spitalul Universitar, anunta Agerpres. Adrian Sobaru a declarat la iesirea din spital ca abia asteapta sa isi vada familia.

Loctiitorul purtatorului de cuvant al unitatii spitalicesti, dr. Leonard Grecescu, a declarat ca pacientul, care a fost externat la ora 13.40, este in stare buna, i s-au vindecat plagile, fiind pe tratament cu antibiotice. Adrian Sobaru va reveni pentru controale periodice, la 10 si 30 de zile. Medicul a precizat ca pacientul a fost consultat din punct de vedere psihologic pe perioada in care a fost internat.

Adrian Sobaru a recurs la o forma extrema de protest in timpul sedintei Parlamentului din 23 decembrie in care se dezbatea o motiune de cenzura, aruncandu-se de la balcon in sala de plen de la Camera Deputatilor. El a suferit mai multe leziuni, dar viata sa nu a fost pusa in pericol. Barbatul, in varsta de 42 de ani, de profesie electrician, are o situatie familiala dificila, din cauza ca are un copil cu handicap.