Starea de sanatate a lui Serban Huidu, care a suferit miercuri un accident pe o partie din Innsbruck, este stabila si nu au aparut complicatii in cursul noptii, a declarat joi, pentru HotNews.ro, Magda Istrate, PR-ul postului Prima TV.

"In cursul diminetii, starea sanatatii lui Serban Huidu era stabila, nu au aparut complicatii peste noapte. Ramane sa vedem decizia de astazi a doctorilor", a adaugat ea.

"Trebuie sa tinem cont ca starea generala de sanatate a lui Serban este buna, si asta conteaza. Noi suntem alaturi de familie", a adaugat Magda Istrate.

Serban Huidu cobora pe o partie din cunoscuta statiune austriaca si a incercat sa evite un grup de copii, moment in care a pierdut controlul schiurilor si s-a lovit de un pom, potrivit informatiilor publicate miercuri de CanCan.

Huidu este internat la Spitalul Universitar din Innsbrucks, cu hemoragie craniana.

Agerpres relateaza ca accidentul ar fi avut loc in jurul orei locale 19.

Potrivit site-ului TT.com, citat de Mediafax, Serban Huidu a cazut aproximativ trei metri printre copacii de langa partia de schi. De asemenea, conform sursei citate, Huidu purta o casca. Site-ul mai noteaza ca Huidu a fost preluat de salvamontisti, fiind apoi transportat la Spitalul Universitar din Innsbruck cu un elicopter.

Serban Huidu are 34 de ani si este realizator de radio si de televiziune. El prezinta, impreuna cu Mihai Gainusa, show-ul matinal de la postul de radio Kiss FM, precum si emisiunea saptamanala de la Prima TV "Cronica Carcotasilor".