Un controlor de trafic al Companiei Nationale de Drumuri a fost batut cu salbaticie, duminica dupa-amiaza, de doi soferi de TIR bulgari. Incidentul s-a petrecut chiar in ghereta controlorului din vama Giurgiu si a fost filmat de camerele de supraveghere.

Bulgarii, tata si fiu, s-au razbunat astfel pentru ca le-a fost ceruta rovinieta inainte sa poata parasi Romania. O colega a controlorului batut a reusit sa se strecoare pe langa cei doi agresori si a cerut ajutor.

Bulgarii au fost retinuti pentru audieri. Ei sunt cercetati penal pentru ultraj si urmeaza sa fie prezentati Parchetului Giurgiu, scrie Agerpres.

"Lucratorul din cadrul Agentiei Nationale de Drumuri care efectua controlul la PTF Giurgiu-Ruse a efectuat controlul la frontiera al rovinietei prezentate de doi bulgari care ieseau din Romania cu un tir. In urma controlului efectuat pe calculator a reiesit faptul ca rovinieta nu este buna", a declarat pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Giurgiu, Mateescu Petre.