Directoarea Sectiei Drumuri Nationale Campulung Moldovenesc, Liliana Dranca, a fost demisa din functie, la solicitarea prefectului de Suceava, Sorin Arcadie Popescu, dupa ce in noaptea de joi spre vineri, in zona Dornelor, pe DN17, s-au creat probleme in trafic din cauza faptului ca nu au intervenit utilajele de deszapezire, informeaza Agerpres.

Potrivit prefectului, desi nu au fost blocaje in trafic, Liliana Dranca nu a actionat conform regulilor stabilite in cadrul comandamentului de iarna.

Popescu a precizat ca a solicitat conducerii Sectiei de Drumuri Nationale Campulung Moldovenesc sa intervina doar cu sare in pasurile Tihuta, Mestecanis si Palma, dar drumarii au intervenit cu amestec de nisip si sare, iar din cauza vantului puternic nisipul a fost imprastiat de pe carosabil.

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a solicitat, vineri, conducerii Regionalei Iasi a Companiei de Drumuri Nationale sa-i sanctioneze pe responsabilii cu deszapezirea drumurilor din zona pasului Tihuta.